ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ… ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

 

Το έχουμε ξαναπεί και μ’ άλλες ευκαιρίες, πως μαρξιστικό σκουπιδοπαρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης, για να εμποδίσει την εθνικιστική αφύπνιση. Τα αφεντικά του παρακράτους σε όλες τις χώρες είναι τα ίδια, οι διεθνείς σιωνιστές και τα κατά τόπους όργανά τους, από το πολιτικό κατεστημένο.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές στην Ιταλία (διεξάγονται στις 4 Μαρτίου), οργιάζει το παρακράτος με αντισυγκεντρώσεις σε όλες τις συγκεντρώσεις των εθνικιστών – έχοντας στην «πρωτοπορία» του λαθρομετανάστες (όπως μπορείτε να διακρίνετε και στη φωτογραφία που παραθέτουμε…)

Μόνο χθες το βράδυ, αντισυγκεντρώσεις μαρξιστικών σκουπιδιών έγιναν κατά δύο εθνικιστικών συγκεντρώσεων στο Μιλάνο (στη μία μιλούσε ο αρχηγός της Λέγκας Σαλβίνι – που έχει συνάψει εκλογική συμμαχία με τον Μπερλουσκόνι και στην άλλη η αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος «Fratelli d’ Italia»  που επίσης έχει συνάψει συμμαχία με τον Μπερλουσκόνι), στην Ρώμη όπου είχε συγκέντρωση η εθνικιστική Casa Pound και στο Παλέρμο που είχε συγκέντρωση η εθνικιστική Forza Nuova.

Το… σύνθημα των αντισυγκεντρώσεων του μαρξιστικού σκουπιδαριού δίνουν τα αμερικανοσιωνιστόδουλα κόμματα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις παρευρίσκονται στις αντισυγκεντρώσεις και οι ίδιες οι πολιτικές πόρνες των Τραμπ και Νετανιάχου, όπως στην Ρώμη, όπου ανάμεσα στους νοσταλγούς των Στάλιν και Τρότσκι ήταν ο… πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Ματτέο Ρέντσι και οι πρόεδροι βουλής και γερουσίας Λάουρα Μπολντρίνι και Πιέτρο Γκράσσο!

Κράτος και παρακράτος αγκαλιά!

Ωστόσο, τα σκουπίδια του μαρξισμού και οι χορηγοί τους θα ηττηθούν και θα γίνει πράξη αυτό που προέβλεψε κάποτε μια ιστορική προσωπικότητα της Ευρώπης: ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!