«ΔΙΑΙΤΑ ΜΑΔΟΥΡΟ»… ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Πραγματικά σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα για την χώρα – πρότυπο των συριζοκαμμένων, την Βενεζουέλα, καθώς προκύπτει ότι οι Βενεζουελάνοι έχασαν κατά μέσο όρο 11 κιλά από την πείνα, μέσα στο 2017!

Άλλα ευρήματα, ήταν ότι σχεδόν το 90% των 30 εκατ. κατοίκων της χώρας ζει πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας και με μεγάλη δυσκολία εξασφαλίζει το καθημερινό του φαγητό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι ξυπνά πεινασμένο το πρωί γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει φαγητό την προηγούμενη ημέρα. Σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού εξάλλου έτρωγε κάτι μόλις δύο ή λιγότερες φορές την ημέρα.

Σύμφωνα με την Μαρία Πόνσε, εκ των επικεφαλής της έρευνας: «Το εισόδημα μειώνεται δραματικά. Η απόκλιση μεταξύ των μισθών και των τιμών των αγαθών είναι τόσο γενικευμένη πλέον, που πρακτικά δεν υπάρχει ούτε ένας Βενεζουελάνος που να μην είναι φτωχός».

Μ’ αυτούς –τους κάθε λογής μνημονιακούς, κι όχι μόνον τους θαυμαστές του Μαδούρο- που έχουμε μπλέξει, στο τέλος θα πάθουμε κι εμείς τα ίδια!