ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ: ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel, έδωσε ο –νεοταξίτης- υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, ο οποίος επέκρινε την εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας γιατί αρνείται να πάρει «προσφυγάκια» και αποκάλεσε τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν «δικτάτορα».

Δεν άργησε να έρθει και η πληρωμένη απάντηση από τον ομόλογό του της Ουγγαρίας, Πέτερ Σγιάρτο, από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας: «Ο Ζαν Άσελμπορν ξεπέρασε κάθε πιθανό όριο με την τελευταία δήλωσή του. Είναι ένας ηλίθιος, αλλά οι Ούγγροι δεν είναι. Ο λαός της Ουγγαρίας δεν έχει ανάγκη τις τρελές ιδέες του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου για το τι είναι καλό για τους ίδιους. Η κυβέρνηση Ορμπάν προστατεύει την ασφάλεια της Ουγγαρίας, ο Λουξεμβούργιος υπουργός Εξωτερικών θέλει να διαλύσει τον φράχτη ασφαλείας -μαζί με τον Τζορτζ Σόρος και τους συντρόφους του στην Ουγγαρία- και να πλημμυρίσει την Ουγγαρία με μετανάστες».

Εύγε στην ουγγρική εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, που υπερασπίζεται σθεναρά την Χώρα και τον Λαό της και συνάμα τις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού από την νεοταξίτικη λαίλαπα!