ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΑΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Ε.Ε. – ΣΚΟΠΙΩΝ

 

«Το γοργόν και χάριν έχει», για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ αλλά και Ε.Ε. Με δεδομένη, λοιπόν, την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας από Τσίπρα-Καμμένο, ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. – στο ΝΑΤΟ θα ενταχθεί τον προσεχή Ιούλιο. Από κοντά και η Αλβανία, καθώς η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν τολμά ούτε καν να βάλει όρους στους Σκιπεταραίους (συγκεκριμένα μέτρα για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών, δημόσια δήλωση ότι δεν υφίσταται ζήτημα Τσάμηδων, κ.τ.λ.) για να μην μπλοκάρει την ένταξή τους στην Ε.Ε.!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δήλωση του αρμοδίου Επιτρόπου για την Διεύρυνση της Ε.Ε., Γιοχάνες Χαν: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει στα κράτη-μέλη σύντομα, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ. Οι πολίτες αυτών των χωρών αξίζουν αυτήν την συγκεκριμένη ευρωπαϊκή προοπτική. Πιστεύουμε ότι και οι δύο χώρες εφήρμοσαν στο παρελθόν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έτσι απέκτησαν το δικαίωμα για ένα τέτοιο βήμα. Η Αλβανία για παράδειγμα έκανε μεγάλες προόδους στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος».

Μάλιστα, ο Χαν θα βρεθεί την Κυριακή στα Σκόπια, μαζί με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και την επικεφαλής της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι, ενώ στη συνέχεια η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην Αλβανία.

Φυσικά, αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να υπάρξει εμπλοκή στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, οι Ευρωπαίοι θα καθυστερούσαν τις διαδικασίες μέχρι να βρεθεί λύση. Προφανώς, έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από την συγκυβέρνηση των προδοτών της Αθήνας, γι’ αυτό και βιάζονται!