ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ «ΚΟΠΕΛΕΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΝΑ «ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ»;

Σε λίγη ώρα αρχίζει στο Κίεβο ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Δυναμό και της ΑΕΚ και το κλίμα για την ΑΕΚ και τους περίπου 300 οπαδούς που την συνοδεύουν είναι πολύ βαρύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί της Δυναμό εκτοξεύουν διαδικτυακές απειλές για την σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν «συμβουλές» από παράγοντες της Δυναμό να μην διανοηθούν να βγουν από τα ξενοδοχεία τους, γιατί θα έχουν πολύ άσχημα ξεμπερδέματα αν τους συναντήσουν σε δρόμο οπαδοί της Δυναμό.

Και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Εξαιτίας των ωμών απειλών που είχαν εξαπολύσει πριν το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα οι «κοπέλες» του Ρουβίκωνα και των «αντιφασιστικών» πανώ που άπλωσαν στο γήπεδο.

Αλήθεια, είναι σήμερα στο Κίεβο οι «κοπέλες» του Ρουβίκωνα, να κάνουν καμμιά «αντιφασιστική περιπολία» και να «τσακίσουν το φασισμό μέσα στη φωλιά του» (όπως έλεγε και ο «πατερούλης» τους ο Στάλιν…) ή αφού έκαναν τη δουλίτσα τους βρίσκονται στην ασφαλή Αθήνα και άφησαν τους παίκτες και τους αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ να υποστούν τις συνέπειες των δικών τους προκλήσεων;  

(ΥΓ): Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, ένα πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ στο “Ολιμπίνσκι”, ακινητοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. καθώς μπήκε μπροστά του ένα αυτοκίνητο, και περίπου 50 οπαδοί της Δυναμό άρχισαν να πετούν πέτρες και τούβλα!