ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Βρε τον Κούλη, τον… πονηρούλη! Αφού στην αρχή κρύφτηκε πίσω από την στημένη διαφοροποίηση του Καμμένου στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, τώρα βρίσκει άλλη κρυψώνα, πίσω από την συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Politico, ζήτησε «λύση-πακέτο» στο σκοπιανό, τονίζοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί πως ό,τι συμφωνηθεί, θα αποτυπώνεται στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας: «Όλα τα ζητήματα θα πρέπει να λυθούν ταυτόχρονα. Δεν είναι μόνο το όνομα, είναι ο αλυτρωτισμός, είναι το ζήτημα της αλλαγής των σχολικών βιβλίων και είναι εν τέλει και η συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να διασφαλίσουμε πως ό,τι συμφωνηθεί θα αποτυπώνεται στο Σύνταγμα της χώρας».

Είναι προφανές, ότι κρύβεται προσωρινά πίσω από τις αλλαγές του Συντάγματος των Σκοπίων, αποφεύγοντας επιμελώς να δεσμευτεί καθαρά στο μείζον, πως δεν δέχεται σύνθετη ονομασία που θα περιέχει το όνομα «Μακεδονία», αλλά και πως ακόμα κι αν το δεχθούν τώρα οι Τσιπροκαμμένοι, θα το ακυρώσει αυτός ως μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί κοροϊδεύει την κοινωνία και παίζει με τα εθνικά αισθήματα του ελληνικού λαού, για να αποφύγει το πολιτικό κόστος, ενώ είναι «στο κόλπο»;