ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ

Την πρόσφατη απόφαση του ΚΙΣ της Αυστρίας, για σαμποτάρισμα των υπουργών της συγκυβέρνησης της χώρας που προέρχονται από το πατριωτικό Κόμμα των Ελευθέρων, επανέλαβε, επιβεβαιώνοντας πως εξακολουθεί να ισχύει, σε συνέντευξή του στην κρατική ραδιοφωνία της Αυστρίας ο πρόεδρος Όσκαρ Ντόιτς.

Ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφαση με την πληθώρα των «αντισημιτικών» δηλώσεων αξιωματούχων του Κόμματος των Ελευθέρων, τονίζοντας πως κατά κανένα τρόπο δεν μπορεί να πιστέψει «την ξαφνική αλλαγή» του κόμματος αυτού απέναντι στους Εβραίους, έπειτα από ολόκληρες δεκαετίες «αντισημιτισμού». Κατέληξε δε ως εξής:

«Δεν έχουμε πόλεμο με το Κόμμα των Ελευθέρων και ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχουμε και ειρήνη με το Κόμμα των Ελευθέρων. Απλά δεν πρέπει να έχουμε να κάνουμε τίποτε με το Κόμμα των Ελευθέρων».

Όπως είπε, αυτή η απόφαση αυτή του ΚΙΣ στηρίζεται σε παρόμοιες αποφάσεις κι άλλων σιωνιστικών οργανισμών, όπως του ΚΙΣ Γερμανίας και του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, αλλά του κράτους του Ισραήλ.

Είναι προφανές, πως οι σιωνιστές δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το ότι στην κυβέρνηση μιας ευρωπαϊκής χώρας βρίσκεται ένα κόμμα που δεν ελέγχουν και δεν καθοδηγούν!