Ο «ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ» ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ

Νέες αποκαλύψεις, για τον βρώμικο χώρο του μαφιοζοκομμουνισμού, ο οποίος εμφανίζεται στην κοινωνία με διάφορα ιδεολογικά προσωπεία, ενώ πρόκειται για συμμορία κοινών ληστών και δολοφόνων.

Σύμφωνα με αυτές, ο 33χρονος Αλβανός μαφιόζος – βαρυποινίτης Φάμπιο Ντούσκο (καταδικασμένος σε ισόβια για φονικές ληστείες στην Αθήνα, για την δολοφονία 25χρονου ομοεθνούς του στη Θεσσαλονίκη και για άλλες βρωμοδουλειές) είχε εκτελέσει συμβόλαιο εκφοβισμούτης κομμουνιστικής μαφίας «Πυρήνες της Φωτιάς» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μαχαιρώνοντας έναν άλλον κρατούμενο, από την Ρουμανία.

Η συνεργασία των μαφιόζων είχε ξεκινήσει όταν ήταν στα σκαριά το σχέδιο «Γοργοπόταμος», για την ανατίναξη των εξωτερικών τοίχων των φυλακών Κορυδαλλού, με στόχο την απόδραση τρομοκρατών και ποινικών κρατουμένων. Μάλιστα, για την επιτυχία του σκοπού ο Αλβανός μαφιόζος είχε βρει ομοίους του που βρίσκονταν έξω από τις φυλακές, προκειμένου να συνδράμουν στην μεγάλη απόδραση.

Μετά την αποκάλυψη του σχεδίου, ο Αλβανός μαφιόζος διατάχθηκε από τους κομμουνιστές αρχιμαφιόζους να εκφοβίσει Ρουμάνο κρατούμενο.

Τότε, παρότι ήταν (υποτίθεται!) σε επιτήρηση, μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής του στο σχέδιο απόδρασης, ξεκίνησε από τη Γ΄ πτέρυγα κι αφού πέρασε όλες τις πόρτες –οι οποίες, όλως περιέργως, ήταν ανοιχτές- έφθασε έως την Α΄  πτέρυγα όπου μαχαίρωσε τον Ρουμάνο.

Μάλιστα, τα κουρδισμένα αληταριά των «Πυρήνων», παρέσυραν τον Ρουμάνο εκτός κελιού, για να βρει την ευκαιρία οΝτούσκο να τον μαχαιρώσει, τραυματίζοντάς τον βαριά.

Αυτός είναι ο βρώμικος κόσμος του κομμουνιστικού παρακράτους! Αυτοί οι μαφιόζοι είναι εντεταλμένοι από το αστικό κράτος-πατσαβούρα των λακέδων του Τραμπ και της Μέρκελ, να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες εθνικιστές και να υπερασπίσουν το σάπιο καθεστώς! Αλλά, θα φάνε τα μούτρα τους, κι όταν θα’ ρθει η ευλογημένη ώρα, κρατικοί και παρακρατικοί μαφιόζοι θα δικαστούν δημοσίως από τον ελληνικό λαό στην πλατεία Συντάγματος! Με συνοπτικές διαδικασίες και με τις ποινές που θα τους επιβληθούν να εφαρμόζονται επιτόπου!