ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΑ! ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ… ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ «ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον νέο εθνικό εξευτελισμό στα Ίμια (ο οποίος είναι ανάλογος του 1996, με την μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν νεκροί…) και το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη για την συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, τα γνωστά και μη εξαιρετέα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια των ΜΜΕ επιχειρούν να αντιστρέψουν την κατάσταση, κάνοντας το μαύρο-άσπρο!

Το… σύνθημα της αντεπίθεσης για λογαριασμό της συγκυβέρνησης των ΠΡΟΔΟΤΩΝ έδωσε ο Νικολάκης Χατζηνικολάκης από την “Real News” (Fake News!), με καταγέλαστο δημοσίευμα, το οποίο εμφανίζει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη ως… γεράκι, που δίνει… τελεσίγραφα στους Τουρκαλάδες, ότι αν επαναλάβουν αυτά που έκαναν στα Ίμια, θα λάβουν «ανάλογη απάντηση» («θα τους… βυθίσει», γράφουν τα ακόμα πιο… «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια της τσιπροκαμμεναρίας.

Φυσικά, όλα είναι στο… μιλητό (σε επίπεδο… «διαρροών»), καθώς δεν υπάρχει μια δήλωση έστω, που να βεβαιώνει περί της «διαρροής» το αληθές.

Ποια είναι η αλήθεια για το… γεράκι της τσιπροκαμμενικής… υπερεθνικοφροσύνης; Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή συριζαίων στα «Νέα», στην οποία εξέφραζαν τα παράπονά τους για την διήμερη εξαφάνιση του υπουργοπάνου στην κρίση των Ιμίων, το… γεράκι ο ναύαρχος ήταν αυτός που «συνέβαλε στο να μην υπάρξει επιθετική απάντηση στους Τούρκους».

(ΥΓ) 1: Πολύ πρόσφατη (της 20ης Δεκεμβρίου 2017) επίσημη δήλωση -κι όχι «διαρροή»!- του… γερακιού στους στρατιωτικούς συντάκτες, όταν  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μιλούσε ανοιχτά στην τουρκική βουλή για πόλεμο κατά της Ελλάδος:«Όταν υπάρχει ένα ζήτημα μεταξύ δύο κρατών, δεν γίνεται να το λύσεις στρατιωτικά». Άι σιχτίρ, «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια!

(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, το δήθεν… γεράκι είναι ο ΜΟΝΟΣ αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον κόσμο ολόκληρο, που έχει κατά το παρελθόν εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος της χώρας –κατά της Χρυσής Αυγής φυσικά!