ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να μην… γκρινιάζουμε, μαρξιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα (από τη μεταπολίτευση και δώθε), αλλά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική.

Και παντού και πάντα, δρα με τον ίδιο τρόπο, πράγμα λογικό βεβαίως, μιας και όλοι οι παρακρατικοί της γης έχουν κοινό αφέντη!

Αυτή την εποχή, το παρακράτος οργιάζει στην Ιταλία, λόγω των επικείμενων εκλογών του Μαρτίου και της βέβαιης εισόδου των εθνικιστών στη βουλή.

Έτσι, καμιά εκατοστή παρακρατικά σκουπίδια (τα οποία χαρακτηρίζονται «διαδηλωτές» από τα αστικά ΜΜΕ) είχαν κάνει κατάληψη σε πλατεία της Μπολόνια, στην οποία έχει προγραμματισθεί ομιλία του εθνικιστή πολιτικού Ρομπέρτο Φιόρε, επικεφαλής της Φόρτσα Νουόβα.

Τα σκουπίδια απομακρύνθηκαν από την αστυνομία, αλλά εκπρόσωπός τους δήλωσε πως «ότι όποιος υπερασπίζεται τον φασισμό, δεν πρέπει να μπορεί να οργανώνει δημόσιες συγκεντρώσεις».

Αυτός είναι ο καημός των διεθνών σιωνιστών (των μεγάλων αφεντικών του μαρξιστικού παρακράτους), αλλά δε θα τους περάσει, γιατί η Ευρώπη ξύπνησε!