ΤΙΣ «ΚΟΠΕΛΕΣ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ «ΝΑΖΙ»!

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης δόθηκε τη χθεσινή ημέρα, για να μην ξεφτίσει ο μύθος που έχει στήσει το άθλιο μνημονιακό καθεστώς των λούστρων του Τραμπ και τα δημοσιογραφικά του όργανα, για τις «κοπέλες» του παρακρατικού «Ρουβίκωνα».

Μιλάμε για τους 18 «Ουκρανούς» προσαχθέντες –μετά από επεισόδιο μεταξύ Ρώσσων και Ουκρανών στο Κολωνάκι, οι οποίοι αργά το βράδυ αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν Ουκρανοί, αλλά Ρουβικωνο-παρακρατικοί!

Αλλά, ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή… Οι «κοπέλες» του παρακράτους είχαν βγάλει χθες «αντιφασιστικές περιπολίες» στην Αθήνα, με στόχο να βρουν τίποτα μεμονωμένους Ουκρανούς φιλάθλους της Δυναμό και να «τσακίσουν τον φασισμό», διότι στην Ουκρανία «καταπιέζεται η lgbd κοινότητα» – σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους.

Ωστόσο, τους είχαν… προλάβει οι Ουκρανοί! Οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ τις εναντίον τους απειλές και είχαν μελετήσει το πρόσφατο -αποκαλυπτικότατο!- βίντεο με την «παρέμβαση» των «δικών μας παιδιών» στην ομιλία Τσακαλώτου, για να δουν με ποιους έχουν να κάνουν. Έτσι, οι Ουκρανοί έβγαλαν στο κέντρο των Αθηνών δική τους 20μελή «περιπολία», αποτελούμενη από επίλεκτους «κυνηγούς κεφαλών», για να ξετρυπώσουν πρώτοι αυτοί τους αριστεριστές και να τους δώσουν ένα γερό μάθημα.

Όμως, η «επιχείρηση» χάλασε όταν η ομάδα των Ουκρανών «κυνηγών» μπερδεύτηκε ανοήτως σ’ ένα επεισόδιο με μια παρέα Ρώσσων που μπεκρόπινε στο Κολωνάκι και πλάκωσε η Αστυνομία. Μόλις έγινε γνωστό το επεισόδιο, οι έμπειροι κυπιτζήδες που συνοδεύουν πάντα διακριτικά τις παρακρατικές «κοπέλες» του Ρουβίκωναγια να τις φυλάνε από τις… κακοτοπιές, πήρανε τις πληροφορίες τους για την ομάδα των Ουκρανών και κατάλαβαν αμέσως ότι έτσι και γινόταν «συνάντηση» οι προστατευόμενές τους θα πάθαιναν το «θάνατο της αλεπούς». Προ του κινδύνου, λοιπόν, να διασυρθούν και να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι οι «Γιαγκούλες» με τις βαριοπούλες είναι λελέδες (εκ του γαλλικού lait –λε- που σημαίνει «γάλα», λελές = γαλακτερός, δηλαδή μπούλης) βορείων προαστείων, δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς να τους «προσαγάγουν» για να τους προστατεύσουν!

Στους δημοσιογράφους δόθηκε αρχικά η πληροφορία ότι αυτοί που «προσήχθησαν» ήταν οι Ουκρανοί που είχαν εμπλακεί προηγουμένως στο επεισόδιο του Κολωνακίου. Βέβαια, οι δημοσιογράφοι και γραφείο έχουν στην ΓΑΔΑ και μπόλικους πληροφοριοδότες, κι έμαθαν γρήγορα την αλήθεια για την ταυτότητα των «προσαχθέντων», αλλά δεν την αποκάλυψαν από… συντροφική αλληλεγγύη!

(ΥΓ) 1: Τι το θέλατε συντρόφια το βίντεο από την «παρέμβασή» σας στην ομιλία του δικού σας, του Τσακαλώτου; Όσο βάζατε τα βίντεο με τους κουκουλοφόρους που ανεβοκατέβαζαν τις βαριοπούλες, φαντάζατε στα μάτια του κοσμάκη… φοβεροί και τρομεροί. Τώρα που φάνηκαν οι… χαριτωμένες φατσούλες σας, σας πήρανε χαμπάρι μέχρι και στην μακρινή Ουκρανία, πως είσαστε «κοπέλες», για… «στοργή και προδέρμ»!

(ΥΓ) 2: Η «κοπέλα» του Ρουβίκωνα που έχασε τις… γόβες της (αυτές τις… επαναστατικές, τις κόκκινες Louboutin με τον Τσε Γκεβάρα στις σόλες), να προσέλθει στο τμήμα απολεσθέντων για να τις παραλάβει!