ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΧΛΟΥ» – Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!

Την σαφέστατη πρόθεση της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, να εκχωρήσει (προδώσει) το όνομα της Μακεδονίας μας, ανεξάρτητα από την θέληση του «όχλου» (όπως αποκάλεσε τους μυριάδες που συμμετείχαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ο mister Tsipras…), επιβεβαίωσε σήμερα ο πρώην «λύκος των Εξαρχείων» και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τζανακόπουλος.

Όπως δήλωσε σήμερα, «διαφωνούμε κάθετα με το μήνυμα της συγκέντρωσης» (για την Μακεδονία), προσθέτοντας πως «ο όρος “Μακεδονία” στην ονομασία της πΓΔΜ είναι δεδομένος».

Και γιατί παρακαλώ είναι δεδομένη η προδοσία; Ιδού πως το εξήγησε ο ίδιος: «Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου «Μακεδονία», θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, έχουμε δεσμευτεί στους αφέντες μας, Τραμπ, Μέρκελ, Σόρος και CIA και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!