ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

 

Σε ανοιχτή προτροπή σε βία, η οποία δεδομένων των συνθηκών ενός γηπέδου μπορεί να οδηγήσει σε αιματοκύλισμα, καλούν «τα δικά μας παιδιά» (σύμφωνα με χαρακτηρισμό του κομμουνιστή αντιπροέδρου Δραγασάκη…), για τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου, για τη φάση των «32» του Europa League.

Η πρωτοφανής αυτή δημόσια προτροπή σε ωμή βία κατά των οπαδών της Δυναμό που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο της ΑΕΚ, εξαπολύεται από τα κόκκινα σκυλιά γιατί πρόκειται για «φασίστες», η παρουσία των οποίων «είναι μία πρόκληση για όλο τον αντιφασιστικό κόσμο».

Τα δε αστικά ΜΜΕ, φροντίζουν να δημοσιεύσουν ολόκληρη την δημόσια προτροπή σε βία των προστατευόμενων κόκκινων σκυλιών του καθεστώτος. Είναι τα ίδια που δεν δημοσιεύουν ποτέ τις ανακοινώσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας!

Αφελής ερώτηση: εισαγγελέας υπάρχει σ’ αυτό τον τόπο; Κι αν απόψε έχουμε νεκρούς και τραυματίες, ποιος θα ευθύνεται;

(ΥΓ): Πάντως, αν κρίνουμε από τις χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες αβροδίαιτων γόνων πάμπλουτων μεγαλοαστών των βορείων προαστείων, που είδαμε στο βίντεο με τον Τσακαλώτο, το μόνο που μπορεί να τσακίσουν αυτοί οι παρακρατικοί λεμέδες είναι τα λεφτά των μπαμπάδων τους!