ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Πλήθος Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών παρευρέθησαν σήμερα στην εναρκτήρια πολιτική εκδήλωση και στην κοπή της βασιλόπιτας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόλογο του Γραμματέα της Τ.Ο., Συναγωνιστή Μιχάλη Μπέλλου εκ μέρους της Τοπικής Οργανώσεως, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους και τόνισε ότι η Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων θα βρίσκεται και αυτή την αγωνιστική χρονιά στην πρώτη γραμμή των Εθνικών Αγώνων.

Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής, έκανε λόγο για την ανάγκη όλοι οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες να πλαισιώσουν τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, οι οποίες θα αποτελέσουν τα νέα φανερά Σχολειά του Ελληνισμού για τις μελλοντικές γενιές.

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απεύθυνε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες η Πατρίδα μας, ξεκινώντας από το Μακεδονικό και φτάνοντας στα σκάνδαλα και την κλεπτοκρατία.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, η οποία αναφέρθηκε στο προδοτικό πολιτικό προσωπικό που ταλανίζει την Πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες, επιφέροντας αμέτρητα δεινά στον Ελληνικό Λαό.

Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε, μετά, στο Βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει τον απολογισμό της Αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο, αφού η Χρυσή Αυγή μονάχα στους δύο πρώτους μήνες του χρόνου έχει κάνει περισσότερες εθνικές και σημαντικότατες δράσεις, από όσες κάνουν οι διάφοροι εθνικόφρονες της δεκάρας μέσα σε δεκαετίες.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός αναφέρθηκε στο πρόσφατο τραγικό περιστατικό στην περιοχή των Ιμίων, όπου το πολιτικό προσωπικό της χώρας έδειξε την ανεπάρκειά του ή για να είμαστε ακριβέστεροι την ομοιότητά του με το αντίστοιχο προδοτικό πολιτικό προσωπικό την τραγική εκείνη νύχτα του 1996. Αμέσως μετά ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε εκτενώς στις εξελίξεις γύρω από το σκοπιανό ζήτημα, καταδεικνύοντας το «παράδοξο» ο Ελληνικός Λαός να δείχνει ξεκάθαρα την θέλησή του σε ογκώδη συλλαλητήρια και οι δήθεν «δημοκράτες» να τον αγνοούν μιλώντας για «ετερόκλητο όχλο» και για θέσεις «εκτός πραγματικότητας».

Τους πείραξε, όμως, ο όγκος των Συλλαλητηρίων, γιατί όπως έδειξαν και οι έρευνες πρόκειται για κόσμο που ξεκάθαρα τείνει προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που συντάραξε το πολιτικό κατεστημένο, οδηγώντας στην άρον άρον αλλαγή ατζέντας, με πέρασμα στην σκανδαλολογία.

Πλανώνονται πλάνην οικτράν, όμως, αν νομίζουν ότι θα έχει τα επιθυμητά, για αυτούς, αποτελέσματα η αλλαγή ατζέντας, αφού έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πως η Χρυσή Αυγή έχει κηρύξει διμέτωπο αγώνα ταυτόχρονα ενάντια σε κλέφτες και εθνοπροδότες.

Πάντως, η όλη ιστορία με το σκάνδαλο Novartis αναδεικνύει την βαθύτατη υποκρισία τους, αφού τώρα τους πειράζουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά δεν τους πείραζαν οι «προστατευμένοι» ψευδομάρτυρες κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους Χρυσαυγίτες, ξεκαθαρίζοντας ότι εμείς δεν διαθέτουμε πολιτικάντηδες και προσωπικά συμφέροντα, αλλά ανιδιοτελείς αγωνιστές που δίνουν τα πάντα χωρίς να θέλουν τίποτα για τον εαυτό τους. Αλλά ακόμα και αν κάποιος έχει παρεισφρήσει, έχουν γνώση οι φύλακες και δεν θα καταφέρει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Βασιλόπιτας και ευχές για δυναμικούς εθνικούς αγώνες και την νέα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-palmos-kai-agwnistiko-mhnuma-enantia-se-kleftes-kai-prodotes#ixzz57A62eUSc