«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΩΔΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ Σ’ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

Τα «προσφυγάκια» που κουβάλησαν οι Τσίπρας και Καμμένος στην πόλη του Ρεθύμνου απαιτούν τζαμί και ήδη έχουν επιλέξει και το… χώρο!

Πρόκειται για το Ωδείο Ρεθύμνου. Έτσι, ενώ γινόταν μάθημα φωνητικής, «προσφυγάκι» εισέβαλλε στον χώρο και ζήτησε από την καθηγήτρια και τους μαθητές να τον… εκκενώσουν άμεσα, διότι αποτελεί μουσουλμανικό τέμενος και ανήκει στους μουσουλμάνους του Ρεθύμνου!

Η υπεύθυνη της λειτουργίας του Ωδείου ειδοποίησε την αστυνομία, εν τω μεταξύ όμως, εισήλθε στην αίθουσα και δεύτερο «προσφυγάκι», το οποίο υποστήριξε πως ο χώρος προορίζεται για  τζαμί και απαίτησε από τους μαθητές να φύγουν!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστηματαρχών της περιοχής, το τελευταίο διάστημα η πλατεία Μικρασιατών (στην οποία βρίσκεται το Ωδείο) είναι μέρα – νύχτα γεμάτη από παρέες μουσουλμάνων που είτε φωνάζουν , είτε παίζουν μπάλα ή το χρησιμοποιούν σαν άλλοθι για να βρίσκονται κοντά στο κτίριο του Ωδείου, το οποίο απαιτούν να μετατρέψουν σε τζαμί! Προφανώς, κατόπιν συμβουλών ντόπιων «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»!