ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥΣ!

Λίγες ώρες μετά το σοβαρότατο επεισόδιο στα Ίμια, ο Ερντογάν Πασάς προκαλεί, απειλεί και συνάμα χλευάζει τους Τσιπροκαμμένους, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι!

Μιλώντας, λοιπόν, λίγο νωρίτερα σε εκδήλωση του κόμματός του στην Άγκυρα, ο Πασάς είπε τα εξής:

«Να μην νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις κινήσεις για την αναζήτηση αερίου ανοιχτά της Κύπρου και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Εμείς προειδοποιούμε όσους κάνουν το λάθος βήμα στην Κύπρο και το Αιγαίο, να μην ξεπερνούν τα όρια. Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τον στρατό, τα καράβια μας και τα αεροσκάφη μας! Υπήρξε ένα γεγονός στα Ίμια αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερο πρόβλημα. Δυστυχώς οι Έλληνες πάλι απόρησαν. Τα ελληνικά πλοία πάνε και έρχονται στα Ίμια. Μην κάνετε τέτοια πράγματα. Θα μας βάλετε σε μπελάδες. Άστο να πάει… Φυσικά οι δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ…».

Απάντηση καμμιά από την από δω πλευρά, για τους απανωτούς εθνικούς εξευτελισμούς! Ούτε λέξη, τώρα που όπως φαίνεται σοβάρεψαν τα πράγματα! Γιατί άραγε; Πονάνε τα… παλουκάρια; Αλλά, τι τους φταίει η Ελλάδα να ξεφτιλίζεται μαζί τους;