ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι εταίρες στημένων δημοσκοπήσεων να βρίσκουν μονίμως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής… στάσιμα, αλλά ακόμα και οι παρακρατικοί ομολογούν πως είναι κατά πολύ ανεβασμένα, όπως και η επιρροή των εθνικιστικών ιδεών στην ελληνική κοινωνία!

Έτσι, σε μία μακροσκελή πολιτική ανάλυση στη γνωστή παρακρατική χαβούζα των Σόρος και CIA, οι σεσημασμένοι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα διαπιστώνουν –μεταξύ των άλλων- και τα εξής:

«Στο πολιτικό επίπεδο δυο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη περίοδο αυτή. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και της ακροδεξιάς στη κοινωνία…

Οι κοινωνικές επιπτώσεις αυτών των πολιτικών είναι νωρίς ακόμη να μελετηθούν σε όλη τους την έκταση και το βάθος αλλά έχουμε ήδη σαφείς ενδείξεις για το που πάει το πράγμα. Φευγιό του ποιο ενεργού οικονομικά κομματιού της νεολαίας. Γήρανση του πληθυσμού. Γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών ειδικά στα αστικά κέντρα, Άνοδο της ακροδεξιάς, έξαρση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης των παρακρατικών: η αντιμετώπιση της συνεχόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής, με βρώμικα μέσα! Κι όσο πιο πολύ ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, τόσο εντείνουν τη δράση τους οι παρακρατικές συμμορίες. Γι’ αυτό, ειδικά τώρα τελευταία, έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει!

Πίσω προδότες – Εμπρός πατριώτες!