Ο «ΛΑΓΟΣ» ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η «GORNA MACEDONIJA»

Εκδηλώθηκε πολύ συγκεκριμένα πλέον ο «λαγός» (των Αμερικανών…) Σταύρος Θεοδωράκης, για το όνομα των Σκοπίων. Ο οποίος, μπορεί να μην έχει πλέον οπαδούς και ψηφοφόρους, έχει όμως ακόμα βουλευτές στη βουλή, τόσους όσους χρειάζεται ο mister Tsipras για να περάσει την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, αφήνοντας «άβρεχτο» το συνεταιράκι του, τον Καμμένο, να το παίζει «Μακεδονομάχος» εκ του ασφαλούς, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την συγκυβέρνηση και τους διεθνείς της προστάτες.

Μιλώντας, λοιπόν, στην Κεντρική Επιτροπή του κομματιδίου του, τάχθηκε υπέρ της αποδοχής του όρου “Gorna Macedonija”, αρκεί όπως είπε οι Σκοπιανοί «να αλλάξουν τα σχολικά τους βιβλία και να απαλλαχθούν από αλυτρωτισμούς» – αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί σε αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων.

Είναι προφανές, ότι είπε αυτά που είπε σε συνεννόηση με τους Τσίπρα –Καμμένο και την αμερικανική πρεσβεία, λειτουργώντας ως «λαγός»!

Αλλά, η προδοσία δε θα περάσει, όσους Θεοδωράκηδες κι αν χρησιμοποιήσει το σύστημα, γιατί θα την εμποδίσει ο ελληνικός λαός!