ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ TERMINAL LAND ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι από τον Μάιο του 2018, η QATAR AIRWAYS θα εγκαινιάσει την γραμμή Ντόχα -Μύκονο και Ντόχα-Θεσσαλονίκη!

Η περιγραφή δε και των δύο προορισμών είναι απείρου κάλους ,όπως φυσικά αρμόζει και στην Μύκονο αλλά και στην συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη!

Σε σχετική έρευνα που κάναμε για την δυνατότητα δρομολογίων σε Χανιά και Ηράκλειο, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν ούτε στο ένα ,αλλά ούτε και στο άλλο αεροδρόμιο terminals,για άλλες εταιρίες, και παρακρατούνται ασχέτως αν δεν είναι πλήρεις από την AEGEAN και από κάποια άλλα «μεγαλοτουριστικά» γραφεία!

Η όλη αυτή υπόθεση μυρίζει σκάνδαλο σε βάρος του τουρισμού και της αξιοποίησης ακόμα μεγαλύτερης δυνατότητας για νέες αγορές!

Ερώτηση:

Γνωρίζει η περιφέρεια Κρήτης, υπό ποιο καθεστώς γίνονται οι κρατήσεις στα Terminal Land των αεροδρομίων Χανίων και Ηρακλείου?

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για την παραχώρηση, και ποιες εταιρείες είναι αυτές?

Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως ,ο συνδυασμός μας θα ξεκινήσει μέσω του ειδικού εισαγγελέα διαφθοράς ,σε καταγγελία προς διερεύνηση όλης της διαδικασίας που υπάρχει,και είναι κάτω από σκοτεινές συνθήκες!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ