ΤΟ «ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»

 

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Χαίρε ω! Χαίρε λευτεριά!!!! Αλλά ποια ελευθερία;;;; Όχι αυτή που μνημονεύει ο εθνικός μας ποιητής, αλλά η επιλεκτική και σκανδαλώδης ελευθερία που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που επιτρέπει σε έναν κατά συρροή δολοφόνο 11 ανθρώπων, ληστή και τρομοκράτη καταδικασμένο 16 φορές σε ισόβια δεσμά,  να μπαινοβγαίνει στις φυλακές λες και υπηρετεί στρατιωτική θητεία. Και αυτό διότι όλα τα εγκλήματα που διέπραξε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όλες οι ζωές που αφαίρεσε χωρίς ούτε μια στιγμή να διστάσει, χωρίς να νιώθει την παραμικρή τύψη τα διέπραξε ενδεδυμένος με τον μανδύα του κοινωνικού επαναστάτη, που βάσει των αρχών της μαρξιστικής-λενινιστικής θεωρίας η ένοπλη ληστεία, η δολοφονία και η τρομοκρατία εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου βαπτίζονται ως ένοπλος αγώνας ή αντάρτικο πόλεων. Ειδικά τα μέλη της 17Ν, άεργοι οι περισσότεροι εκ πεποιθήσεως, είχαν συνδυάσει την χαρακτηριζόμενη από αυτούς ένοπλη πάλη που κατ’ ουσία ήταν ένα στυγνό έγκλημα, με το ευ ζην, αφού όλοι τους διαβίωναν με ανέσεις από τα «λάφυρα» (κλοπιμαία) των κοινωνικών τους αγώνων (ένοπλες ληστείες). Ίσως θεωρούσαν δίκαιο, ο κοινωνικός επαναστάτης, ο υπέρμαχος του διεθνούς προλεταριάτου που αντιπαρατίθεται δυναμικά στη άρχουσα τάξη και στο κεφαλαιοκρατικό σύστημα, να ιδιοποιείται μέρος των ρευστών που επαναστατικά «απαλλοτρίωσε» από τις καπιταλιστικές τράπεζες, προς «όφελος» των καταπιεσμένων. Αφού δεν έχει βιοποριστικό επάγγελμα, αλλά μόνο λειτούργημα ν’ «αγωνίζεται» για την «κοινωνική δικαιοσύνη» δεν είναι δυνατόν να πεθάνει από την πείνα. Άσχετα αν σχεδόν όλοι οι κοινωνικοί προλετάριοι της 17Ν διαβίωναν σαν καλοβαλμένοι αστοί.   

Ξανά λοιπόν εκτός φυλακής με διήμερη άδεια το πρώτο πιστόλι της 17Ν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μόλις  έγινε γνωστή η είδηση της χορήγησης νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα ηγετικό μέλος της ακροαριστερής συμμορίας «Ρουβίκωνας» απεύθυνε κάλεσμα συμπαράστασης μέσω του Facebook επισημαίνοντας ότι «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα». Αυτό  έγραψε στην ανάρτησή του ο Γ. Καλαϊτζίδης, καλώντας τους υποστηρικτές του «Λουκά» της «17Ν» να του ετοιμάσουν θερμή υποδοχή. Θυμάστε τον κύριο Καλαϊτζίδη;;; Είναι αυτός που πριν λίγες ημέρες εν όψει του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου για την Μακεδονία απειλούσε και τρομοκρατούσε ότι θα χυθεί αίμα και ότι κάποιοι θα κρατούν μαχαίρια. Αφού λοιπόν μετά από αυτές τις δηλώσεις του που ήταν μια ευθεία απειλή για αιματοχυσία δεν κινήθηκε εναντίον του η ελληνική Δικαιοσύνη, αφού κανείς Εισαγγελέας δεν διέταξε την άμεση σύλληψη του κυρίου Καλαϊτζίδη που σαφέστατα διατύπωσε με άλλα λόγια την απειλή «μην συμμετέχετε στο συλλαλητήριο γιατί θα πεθάνετε», ο άνθρωπος με θράσος λόγω της σιωπηρής αποδοχής από την κυβέρνηση της στάσης του, απεύθυνε πρόσκληση προς τους απανταχού ιδεολογικούς του «συντρόφους» προκειμένου να στρώσουν κόκκινο χαλί στον Δημήτρη Κουφοντίνα το ΠΡΟΤΥΠΟ (υπονοώντας φυσικά προς μίμηση) αγωνιστή.

Και εδώ ερωτούμε περισσότερο για να ακούν οι ανεγκέφαλοι. ΠΡΟΤΥΠΟ ως προς τι;;; Τι άλλαξε με την δράση δεκαετιών ο πιστολέρο Κουφοντίνας, εκτός από το ότι γέμισε ένδεκα τάφους. Άλλαξε τις σχέσεις παραγωγής;;; Άλλαξε κάτι προς όφελος των εργαζομένων;;; Επέφερε κάποιο καίριο πλήγμα στο καπιταλιστικό σύστημα, απελευθερώνοντας τους εργαζόμενους από την εκμετάλλευση τους, από μια πλουτοκρατική κλίκα;;; Συνειδητοποίησε και ευαισθητοποίησε τους εργάτες ώστε να προβούν σε καταλήψεις των μέσων παραγωγής;;; Τι έκανε απ’ όλα αυτά το ΠΡΟΤΥΠΟ αγωνιστή;;; Τίποτα απολύτως. Απλά δολοφόνησε κάποιους εργαζόμενους  στην κατώτερη ιεραρχία της άρχουσας τάξης γιατί μόνο αυτούς μπορούσε να φθάσει και λήστεψε κάποιες τράπεζες διότι μόνο  αυτό μπορούσε και τον σύμφερε να κάνει. Αν ήταν τόσο λεβέντης όπως τον παρουσιάζουν και τόσο ΠΡΟΤΥΠΟ αγωνιστή ας χτυπούσε το κεφαλαιοκρατικό σύστημα καταπρόσωπο και κατακούτελα. Φυσικά θα σκοτώνονταν, αλλά σίγουρα θα είχε κερδίσει επάξια τον τίτλο του αγωνιστή.

Αλήθεια αναρωτιόμαστε. Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση χωρίς να απειλήσει, χωρίς να τρομοκρατήσει, χωρίς να προβάλει κάποιους κατά συρροή εγκληματίες ως πρότυπα αγωνιστών, αλλά μόνο και μόνο για τα πιστεύω και τις ιδέες της. Ο Ρουβίκωνας που σαφώς απείλησε με αιματοχυσία και που χαρακτηρίζει ως πρότυπο προς μίμηση κάποιον που δολοφόνησε, λήστεψε, τρομοκράτησε και καταδικάστηκε από την Δικαιοσύνη 16 φορές σε ισόβια, γιατί δεν χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση και γιατί δεν οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης;;;;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι αποτελεί το παρακράτος που κάποια στιγμή θα «καθαρίσει» για την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και ανθελλήνων. Μην εκπλαγείτε αν μετά τις επόμενες εκλογές δείτε τον κύριο Καλαϊτζίδη στα έδρανα του Κοινοβουλίου.