ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΜΙΝΗ: «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ» ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΟΥ!

 

Με φυλλάδια και συνθήματα αντέδρασαν τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος στην άφιξη του δημάρχου Σκοπίων στην Αθήνα, κατόπιν προσκλήσεως του λαθροΚαμίνη. Το μέγαρο της πλατείας Κοτζιά γέμισε φέιγ-βολάν με το σύνθημα «Μακεδονία Μόνο Ελληνική».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα δήλωσε: «Ο σκοπιανός δήμαρχος είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα το ίδιο και ο Καμίνης, ο Μπουτάρης και όλοι οι λαθροδήμαρχοι, οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας και οι εθνομηδενιστές. Την καλύτερη απάντηση τους την έδωσε ο Ελληνικός λαός με το συλλαλητήριο: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!»

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα η συνάντηση Καμίνη-σκοπιανού δημάρχου να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η προγραμματισμένη δεξίωση με καλεσμένους όλους τους δημοτικούς συμβούλους Αθηναίων αναβλήθηκε. Το στημένο, ανθελληνικό σόου του λαθροδημάρχου απέτυχε παταγωδώς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembash-chrushs-aughs-enantia-se-dhmarcho-skopiwn-kai-lathro-kaminh-kekle#ixzz56c7BkXPc