ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ! ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ «ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Οι συριζοκαμμένοι δεν υπολογίζουν τη φωνή του λαού, που ακούστηκε πιο δυνατή από ποτέ στο συλλαλητήριο των Αθηνών και προχωράνε με γοργά βήματα στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, όπως τους έχουν διατάξει οι νταβατζήδες τους, Μέρκελ, Τραμπ και Σόρος!

Έτσι, σε εμφανώς προσυμφωνημένες κινήσεις «καλής θέλησης» προχώρησαν οι Σκοπιανοί. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τους, Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του αποφάσισε τη μετονομασία του αυτοκινητοδρόμου «Αλέξανδρος ο Μακεδών» σε «Λεωφόρο Φιλίας» και του αεροδρομίου από «Μέγας Αλέξανδρος» σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων», ενώ επιπροσθέτως δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι Κοτζιάδες χαιρέτισαν τις –προσυμφωνημένες!- κινήσεις των Σκοπιανών, χαρακτηρίζοντάς τες «θετικό βήμα για την αντιστροφή των όσων έγιναν την τελευταία δεκαετία και επιβάρυναν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών» και«σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης του αλυτρωτισμού και ευελπιστούμε ότι θα σημάνει το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις σχέσεις των δύο χωρών και λαών μας».

Είναι φανερό, ότι Σκοπιανοί και γραικύλοι των Αθηνών βιάζονται πολύ και πάνε να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Αλλά, δε θα τους περάσει!