ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη δύο διαγωνισμοί και προσεχώς θα προκηρυχθούν άλλοι 11, στα πλαίσια της διαδικασίας συνολικά 11.313 προσλήψεων στο –αθάνατο!- ελληνικό Δημόσιο, από την συγκυβέρνηση των συριζοκαμμένων! Εκεί που πληρώνει ο ελληνικός λαός!

Πρόκειται για 200 μόνιμες θέσεις φυλάκων στο υπουργείο Πολιτισμού, 100 μόνιμες θέσεις στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ, 103 μόνιμων υπαλλήλων Υ.Ε. (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) σε τέσσερις φορείς του Δημοσίου, οι 90 εξ’ αυτών στην ΕΥΔΑΠ και οι υπόλοιπες 13 σε υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.) και στον Οίκο του Ναύτου, 14 μόνιμες θέσεις σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς & Εθνική Αναλογιστική Αρχή, 72 μόνιμες θέσεις στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, 50 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, 62 μόνιμες θέσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο, 8.845 μόνιμες θέσεις σε δήμους της χώρας, 588 μόνιμες θέσεις στα σωφρονιστικά ιδρύματα

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας, 60 μόνιμες θέσεις μηχανοδηγών στην TΡΑΙΝΟΣΕ, 209 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΔΑΠ και 510 μόνιμες θέσεις στα ΕΛΤΑ.

Διαφορετική όμως είναι η κατάσταση εκεί που πληρώνουν οι ίδιοι οι συριζαίοι, στα ΜΜΕ τους! Συνεχίζονται, λοιπόν, οι απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο»), με την… φιλολαϊκή απόλυση τεσσάρων εργαζομένων, η απόλυση των οποίων ανακοινώθηκε σήμερα.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον τεχνικό Γ. Μπετσιμέα.

Οι τέσσερις ήταν στην απεργιακή επιτροπή για τις προηγούμενες τρεις απολύσεις συναδέλφων τους στις 18 Ιανουαρίου.

Τις απολύσεις έκανε γνωστές ένας εκ των απολυμένων δημοσιογράφων με ανάρτηση στο Facebook.

Ζήτω οι αριστεροί… φίλοι του εργάτη – με την τσέπη του ελληνικού λαού!