«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ»… ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙ!

Στην Ελλάδα, υπάρχουν δικαστές και Δικαστές. Σε κάποιους, λοιπόν, έντιμους Δικαστές που δεν επηρεάζονται από παρεμβάσεις του βαθέως ψευδοκράτους έπεσαν οι δύο σεσημασμένοι παρακρατικοί που την Κυριακή χτύπησαν με γροθιές και σφυρί στο κεφάλι και επιπλέον λήστεψαν νεαρό φοιτητή της Σχολής Ευελπίδων, σε στάση λεωφορείου κοντά στον σταθμό του Μετρό Κατεχάκη. .

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη , οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Να σημειωθεί, πως οι παρακρατικοί ληστοσυμμορίτες είχαν καυχηθεί για το «κατόρθωμά» τους (τρεις εναντίον ενός) στο γνωστό διαδικτυακό μαγαζάκι του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος:

Τσάκισμα φασίστα Κατεχάκη από Αντιφασίστες

Την Κυριακή 4/2 γύρο στις 8, φασίστας ο οποίος βρισκόταν σε συρμό του μετρό στην γραμμή Αγία μαρίνα-αεροδρόμιο, την ώρα που ο συρμός σταματούσε στην στάση Κατεχάκη, προκάλεσε αντιφασίστες που βρισκόταν στον σταθμό φωνάζοντας αίμα τιμή και επαναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά την ίδια φράση εισέπαξε τα δέοντα. Αυτά τα μιάσματα που βγήκαν από τις τρύπες τους νομίζοντας ότι είναι η μέρα θα αντιμετωπιζονται με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα επιχειρούν να προπαγανδίσουν τις εμετικές ιδέες τους.