ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΕΡΒΙΑ!

Υπερατλαντική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα!

«Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, εάν το ζητήσει η Ουάσινγκτον  για διάφορους λόγους», γράφει το σίγουρα καλά πληροφορημένο ρωσσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, πηγές του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρωσσικό πρακτορείο, εκτός από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους, οι Τσιπροκαμμένοι έχουν λάβει σχετικές εντολές και από την φράου Μέρκελ και το διευθυντήριο των Βρυξελλών!

Επιπλέον, παρατίθενται δηλώσεις του  Ντούσαν Γιάνιτς, που εκπροσωπεί το «Φόρουμ για τις Εθνοτικές Σχέσεις», ο  οποίος βεβαιώνει ότι το ζήτημα της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου «βρέθηκε μέσα στις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων» από τον ειδικό διαμεσολαβητή Μ. Νίμιτς, καθώς η Ελλάδα (όπως και η Ισπανία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Κύπρος, για λόγους ευνόητους που έχουν να κάνουν με την εδαφική τους ακεραιότητα…), είναι τα μόνα κράτη της Ευρώπης που δεν έχουν αναγνωρίσει το Κόσσοβο.

(ΥΓ): «Μου ζητάτε να προδώσουμε τη συμμαχία μας με τη Σερβία, να επιτεθούμε εναντίον της και να συμμετάσχουμε στο διαμελισμό της. Η  Ελλάδα, κύριε πρέσβη, είναι πολύ μικρό κράτος για να διαπράξει τέτοια μεγάλη ατιμία». Αυτή ήταν η απάντηση του Ελευθερίου Βενιζέλου στον Γερμανό πρέσβη που τον επισκέφθηκε στις 5/8/1914 για να του προτείνει την προσχώρηση της Ελλάδος στο στρατόπεδο των λεγομένων «Κεντρικών Δυνάμεων», με εδαφικά ανταλλάγματα εις βάρος της Σερβίας. Αλλά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους σημερινούς κατοχικούς κυβερνήτες, που πράττουν σύμφωνα με τα συμφέροντα των κυρίων τους!