Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ

Παγκοσμιοποίηση εναντίον Εθνών και Πατρίδων

 

Όσο η Νέα Τάξη επιτίθεται κατά των Λαών, τόσο θα δυναμώνουν οι εστίες της Εθνικής Αντίστασης σε ολόκληρο τον κόσμο – Στην Ευρώπη πνέει ένας εθνικιστικός άνεμος και ένα ισχυρό ρεύμα υπεράσπισης της Ταυτότητας.

Ο φιλορώσος πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, νίκησε και πάλι τις εκλογές στην χώρα, και θα εκτίσει δεύτερη πενταετία.

Ο Ζέμαν, 73 ετών, εξασφάλισε το 51,36% των ψήφων έναντι 48,63% του ΓίριΝτράχος, 68 ετών, σύμφωνα με την τσεχική δημόσια τηλεόραση. Ο νικητής ευχαρίστησε εκείνους που τον ψήφισαν αλλά και εκείνους που ψήφισαν τον αντίπαλό του, «γιατί προσήλθαν στις κάλπες».

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αντανακλά μια κοινωνία χωρισμένη στα δύο, εκτίμησε ο αναλυτής ΓίριΠέχε: «Υπάρχει πραγματικά μια βαθιά πόλωση, όχι μόνο ανάμεσα στην Πράγα και σε άλλες μεγάλες πόλεις από τη μία πλευρά και την υπόλοιπη χώρα από την άλλη, αλλά και μια πόλωση όσον αφορά μια πολιτισμική επιλογή», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Βλέπουμε πως το μισό της κοινωνίας φοβάται τον έξω κόσμο, την παγκοσμιοποίηση και τις προκλήσεις της. Ο Ζέμαν χρησιμοποίησε αυτόν τον παράγοντα», συνέχισε.

«Η μετανάστευση ήταν περισσότερο το κύριο θέμα. Ο Ζέμαν είναι στα μάτια των ψηφοφόρων ο υπερασπιστής των τσεχικών εθνικών συμφερόντων», εξήγησε.

Ο Ζέμαν υποστηρίχθηκε κυρίως από τα αγροτικά στρώματα και τους χειρώνακτες, ενώ ο Ντράχος ήταν ο αγαπημένος υποψήφιος των “διανοουμένων” στις μεγάλες πόλεις.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ! ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Οι καθεστωτικές αναλύσεις, συνήθως μιλάνε για «ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία» και κάθε είδους… φοβία ώστε να υποβαθμίσουν την αλλαγή που πραγματοποιείται στην Ευρώπη.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αναμφίβολα, ένα μέρος των ανθρώπων αισθάνεται και φόβο από την παρουσία εκατομμυρίων φανατικών ισλαμιστών στις χώρες της Ευρώπης και σίγουρα δεν ευθύνονται οι ίδιοι για αυτό.

Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι στις οποίες αποφεύγουν να αναφερθούν οι αναλυτές για να μην εκτεθεί περισσότερο το σάπιο οικοδόμημα του «πολυπολιτισμού». Οι Λαοί της Ευρώπης, νοσταλγούν – όχι ένα μακρινό παρελθόν που δεν έζησαν – αλλά τις Πατρίδες που μεγάλωσαν και που ήταν εντελώς διαφορετικές από σήμερα.

Ο Εθνικισμός εκφράζει το ένστικτο επιβίωσης των Ευρωπαίων που θέλουν να αμυνθούν απέναντι στην λυσσαλέα επίθεση της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης.

Με λίγα λόγια στις ημέρες μας διεξάγεται ένας «πόλεμος» δύο κόσμων: Από την μία πλευρά, οι ελεύθερες αγορές, οι χρηματάνθρωποι των Βρυξελλών, οι καπιταλιστές και οι «αντιρατσιστές» μαζί και από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα λαϊκά στρώματα που αντιδρούν – όχι από φόβο, αλλά γιατί θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι και όχι στο εφιαλτικό περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης που εξυπηρετεί μονάχα τους πλουτοκράτες.