Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΞ’ ΑΜΑΞΗΣ!

Στο συλλαλητήριο δεν εμφανίστηκε βεβαίως, προφασιζόμενος… επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό (που, που;), γιατί… ακόμα θα’ τρεχε, αλλά τώρα εμφανίζεται ως τιμητής του!

Έγραψε, λοιπόν, στο twitter:

«Η ενότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ακραίους το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων που κανένας δεν μπορεί να μην σεβαστεί».

Ιδού και κάποιες από τις απαντήσεις (διαλέξαμε τις πιο… κόσμιες) που ελαβε ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών και συνέταιρος των Τσιπρο-κοτζιάδων στην προδοσία του ονόματος:

Να τα πεις στον Αρχηγό σου αυτά που τον υποστηρίζεις κιόλας κ θα ψηφίσεις κ συ την σύνθετη ονομασία.Αν είσαι Άντρας με παντελόνια άσε την γαμημενη καρέκλα κ κατέβα κάτω με το λαό.Να δούμε τι θα κάνεις……

Ρίξε την κυβέρνηση ρε αν είσαι Έλληνας

Τι να κάνει? Αχαχαχαχαχαχαχα

Τιιιι?  Θα παραιτηθείτε? Αν θέλετε κατσαβίδι για να ξεβιδώσετε την καρέκλα από τα μαλακά σας πείτε διεύθυνση και θα στείλω ένα με κούριερ.

Κανένα όνομα με τον όρο Μακεδονία. Δεν θα σας φτάνουν ούτε 10 μπράβοι στον καθένα.

Φύγεεεεεεεεεεε. Παραιτήσου τώρα.

Η επίσημη θέση της Κυβέρνησης ήταν ότι Νταξει δεν ήταν και τόσοι πολλοί! συνεχίζουμε με καθαρή την συνείδηση έγραψε ο Κοτζιάς, διαψεύστηκαν οι λαοθάλασσες. Εσείς έχετε άλλη θέση δηλαδή? Μας δουλεύετε?

Βγάλε να σιδερώσεις το σάβανο

Το συλλαλητήριο είχε αποδέκτη τα δικά σου ανθελληνικά καμώματα, παλιοχοντρέ

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ υποκρισίας από τον ηθικό αυτουργό του εθνικού εγκλήματος που ετοιμάζεται να διαπράξει ο Τσίπρας. Ενώ γνωρίζει ο Καμμένος ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να αποτρέψει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, ρίχνοντας την κυβέρνηση, έχει δηλώσει πως δεν θα το πράξει. Επομένως όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Είναι και χαζός ο Καμμένος. Μετά από τόσεςκωλοτούμπες και ταπεινώσεις που έχει υποστεί με αντάλλαγμα μια καρέκλα, του δίνεται η ευκαιρία να σωθεί. Αυτή τη στιγμή ούτε 1% δεν παίρνει.

7000 είναι αυτά….

Τις 7 χήνες ο κλαμένος της έχει για προσάναμμα αλλού είναι τα τούβλα και είναι πολλά τα λεφτά…

Λάλησε και η ψυχή του κατσαπλιά !!!!

Εκτός από αυτούς που στηρίζεις ξευτελισμένε προδότη.

Ο Σιχαμένος ρίψασπις συγΚαμμένος…

Πανούλη μην κρύβεσαι… μέσω twitter.. είσαι στα 4

Ο Καμμένος και με τα συλλαλητήρια και με την κυβέρνηση.Και λύση χωρίς τον όρο Μακεδονία αλλά και στηρίζει την κυβέρνηση. Την καρέκλα(την πατρίδα) ουκ ελάττω παραδώσω.Όρκος των Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών

Άιντε να χαθείς Καμμένε, είσαι πραγματικό σίχαμα.

Ρίξτους ρε γατάκι….τι τους ανέχεσαι??? δεν….δεν μπορείς??….δεν αντέχεις??? βγάλε τον σκασμό τότε…συνένοχος είσαι!!!

Είδα όνειρο ότι αυτό το φίδι μαζί με το άλλο το τσιπρόφίδι μονομάχησαν και εκτέλεσε ο ένας τον άλλον…

Λίγα τα ψωμιά σου Καμμένε, μετά τις επόμενες εκλογές θα βλέπεις τη βουλή με κιάλια

Ρε βόιδι μας δουλεύεις…….

Εντάξει, μας έπεισες…