ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΥΕΛΠΙ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Μια νέα βίαιη επίθεση από τους ασύδοτους παρακρατικούς αλήτες-προδότες-κομμουνιστές, έγινε σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Κατεχάκη.

Θυμίζουμε, ότι η προηγούμενη επίθεση είχε γίνει από ιδίου φυράματος υποκείμενα, τον περασμένο Οκτώβριο, στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

Κατά την χθεσινή επίθεση, ο νεαρός Εύελπις που κατευθυνόταν στην σχολή του, δεν φορούσε στολή αλλά ήταν με πολιτική περιβολή. Όπως φαίνεται όμως, τον «πρόδωσε»η τσάντα που κρατούσε και είχε τα διακριτικά της Στρατιωτικής Σχολής.

Συμπερασματικά, μπορεί να έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τον συμμοριτοπόλεμο του 1946-1949, αλλά το μίσος των πολιτικών απογόνων των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών για τους ενστόλους, παραμένει άσβεστο!

(ΥΓ): Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες (όχι βεβαίως από τις «αρχές» που τους καλύπτουν…), οι δύο τραμπούκοι που συνελήφθησαν για την άνανδρη επίθεση –ενώ αναζητείται και τρίτος- είναι γνωστά ονόματα του παρακρατικού «χώρου» και είναι κατηγορούμενοι και για την προηγούμενη επίθεση και τον ξυλοδαρμό εύελπι στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Ήδη, έχει σημάνει συναγερμός στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για να βγούνε λάδι!