ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ… ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ

Το ΚΚΕ είναι αντίθετο με την ένταξη της «ΠΓΔΜ» στο ΝΑΤΟ, δήλωσε στην ΣΟΒΙΕΡΤ (ή ΣΥΡΙΖΕΡΤ) ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά,  ότι το ΝΑΤΟ είναι «παράγοντας αποσταθεροποίησης»,«έχει ματοκυλίσει τα Βαλκάνια» και τα τοιαύτα…

Τι θα κάνει όμως το ΚΚΕ για να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του; Θα καταψηφίσει; Αποκλείεται! Από την άλλη, το να ψηφίσει υπέρ της εκχώρησης του ονόματος το ΚΚΕ στην ψηφοφορία που θα γίνει στη βουλή, δε θεωρείται πιθανό (αλλά δεν είναι και τελείως απίθανο…), όχι βέβαια γιατί θα τους πιάσει τους κομμουνιστές ο πόνος για το όνομα της Μακεδονίας, αλλά για να μην εκτεθούν ως δεκανίκια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το πιθανότερο, είναι να ψηφίσουν οι κουκουέδες «παρών» στην ψηφοφορία, που σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα έχει την ευχέρεια να περάσει την προδοσία και με απλή πλειοψηφία, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να βρεθούν 151 βουλευτές.

Άρα, είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, το ΚΚΕ που «διαφωνεί» με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στην ουσία θα την… διευκολύνει!

(ΥΓ): Μια φορά προδότες, για πάντα προδότες!