ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Έχουν κλείσει από τώρα και τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων από την μεγάλη προσέλευση κόσμου για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προς τιμήν των Ηρώων Αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια πριν από 22 χρόνια, καθώς και ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Παρά τις μεθοδεύσεις του παρακράτους και την ανοχή των αρχών, ήδη αρκετή ώρα πριν την έναρξη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το δυναμικό παρόν στην μεγαλειώδη εκδήλωση που αρχίζει σε λίγο.

Ήδη οι σημαίες της Χρυσής Αυγής με τον Μαίανδρο και η γαλανόλευκη έχουν πλημμυρίσει την κεντρική λεωφόρο των Αθηνών, καθιστώντας σαφές στους προδότες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ και ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Με μια μαζική και γεμάτη εθνικιστικό παλμό εκδήλωση στην Λεωφόρο Μεσογείων χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές θα τιμήσουν όπως αρμόζει σε Ήρωες τους τρεις πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Παράλληλα, οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι στέλνουν ηχηρό μήνυμα στους εθνομηδενιστές που είναι έτοιμοι να προδώσουν: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-chiliades-ellhnwn-ethnikistwn-echoun-kataklusei-thn-lewforo#ixzz564DAXTNE