ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ FAKE NEWS!

Όπως ήδη σας είναι γνωστό, παρακρατικά τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου πραγματοποίησαν επίθεση στην… είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται στον… 8ο όροφο και αφού… πάλεψαν με τις τζαμαρίες, «κατάφεραν» να τις σπάσουν. Μόλις όμως κατέβηκαν οι χρυσαυγίτες, άρχισε το… εμπρός τροχάδην μαρς. Η δε Αστυνομία, παρότι εκεί κοντά υπάρχει αστυνομικό τμήμα, ήταν άφαντη. Προφανώς, κατόπιν «εντολών άνωθεν»…

Δείτε τώρα πως παρουσιάζει τα γεγονότα το συστημικό newsit.gr του (πρώην κνίτη, να μην το ξεχνάμε αυτό!) Ευαγγελάτου-Εισαγγελάτου και… φρίξτε:

«Επίθεση σε μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν αναρχικοί στον Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής (02.02.2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η συμπλοκή ξεκίνησε από την πλατεία Κοραή, όταν αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι για να ξεφύγουν κατέφυγαν στα γραφεία τους.

Οι περίπου αναρχικοί «πολιόρκησαν» τα γραφεία, προσπαθώντας να σπάσουν την πόρτα και να εισβάλουν μέσα. Στο μεταξύ όμως τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία εμφανίστηκε, με τους αναρχικούς να φεύγουν για να μην συλληφθούν.

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς».

Προφανής η προσπάθεια καλλιέργειας του μύθου των… «φοβερών και τρομερών» δήθεν «αντιεξουσιαστών» (που είναι στην υπηρεσία της εξουσίας…), που τάχαμου «πολιορκούν» γραφεία της Χρυσής Αυγής για να «εισβάλλουν» μέσα και να τα κάνουν όλα ρημαδιό, αλλά… εμποδίζονται από την Αστυνομία.

Παραδίδουμε τους… πρωταθλητές στο τρέξιμο «αντιεξουσιαστές», αλλά και τον ψευταρά Ευαγγελάτο, στη χλεύη σας!