ΠΙΣΩ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ! ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ “FAKE NEWS” ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ

Παρότι η συγκυβέρνηση των προδοτών έχει ρίξει το βάρος της στην κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού για το συλλαλητήριο της Κυριακής, δεν αγνοεί και την καθιερωμένη συγκέντρωση και πορεία για τα Ίμια που διοργανώνει το Σάββατο το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Για το σκοπό αυτόν δε, χρησιμοποιεί παραπλανητικά δημοσιεύματα των αστικών ΜΜΕ, τα οποία με κουτοπόνηρο τρόπο κάνουν λόγο για… κίνδυνο επεισοδίων. Δείτε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δημοσίευμα του newsit.gr, του πρώην κνίτη Ευαγγελάτου, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Σκηνικό επεισοδίων το Σάββατο – Αντιφασιστικές οργανώσεις, Χρυσή Αυγή και στη μέση τα ΜΑΤ».

Κατ’ αρχάς, ξεκινούν μ’ ένα κραυγαλέο ψέμα:

«Αυτή τη φορά οι αντιφασιστικές οργανώσεις φαίνεται ότι πρόλαβαν… στη γωνία τη Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια “έκλεισαν” τον χώρο στη Ρηγίλλης το Σάββατο το απόγευμα και έτσι η οργάνωση δεν θα μπορέσει να κάνει την εκδήλωση που προγραμμάτιζε εκεί για τα Ίμια».

Έπειτα, μπαίνουν στο… ψητό:

«Η Χρυσή Αυγή ωστόσο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα κεντρικά της Γραφεία στη Μεσογείων. Τόσο τα μέλη της οργάνωσης, όσο και τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων έχουν προαναγγείλει και πορεία και αυτές οι ανακοινώσεις μοιάζουν με προαναγγελία πορείας σύγκρουσης. Έτσι απ’ την Αστυνομία καταστρώνει σχέδιο ώστε οι δυο πλευρές να μην έρθουν σε επαφή…».

Κανένας Έλληνας εθνικιστής δεν πτοείται από τέτοια καταγέλαστα δημοσιεύματα! Όλοι το Σάββατο στην συγκέντρωση και πορεία στην Μεσογείων, για να τιμήσουμε την μνήμη των Ηρώων και να δώσουμε την πρέπουσα απάντηση στη συγκυβέρνηση των προδοτών και στα τσιράκια της – δημοσιογραφικά και παρακρατικά!