Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Το ότι οι ιδεολογικές και αξιακές θέσεις της άκρας αριστεράς συγκλίνουν με το έγκλημα και την κάθε λογής τρομοκρατία είναι πασίγνωστο. Το ότι οι ακροαριστεροί συμμορίτες διακρίνονται για τις δολοφονικές τάσεις τους έχει αποδειχθεί πολλάκις. Το ότι είναι αδίστακτοι και ανελέητοι, αλλά συγχρόνως  θρασύδειλοι και ύπουλοι στηριζόμενοι πάντα στον μεγάλο αριθμό επιτιθεμένων εναντίον δύο ή τριών ατόμων, είναι ίδιον του χαρακτήρα και των θέσεων που πρεσβεύουν. Αλλά το ότι θα τολμούσαν να απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν ανοικτά, οικογένειες με μικρά παιδιά και απλούς καθημερινούς ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετέχουν στις 4 Φεβρουαρίου στο Παλλαϊκό συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αυτό είναι κάτι που μόνο οι αιμοσταγείς  και ψυχωτικοί δολοφόνοι του ISIS έπρατταν μέσω των διαδικτυακών τους ιστότοπων.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του «Ρουβίκωνα», ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά,  «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει».  Κάποιοι λοιπόν θα κρατούν μαχαίρια. Αλλά ποιοι θα είναι αυτοί οι επίδοξοι μαχαιροβγάλτες;

Αυτοί που διατυμπανίζουν ότι πιστεύουν και ενεργούν στο όνομα της ελευθερίας και υπέρ μιας δίκαιης αταξικής κοινωνίας. Αυτοί που εμφανίζονται και αυτοπροβάλλονται ως κοινωνικοί επαναστάτες και υποστηρικτές των αδικημένων και καταπιεσμένων. Αυτοί που στις 3 Φεβρουαρίου διοργανώνουν στα Προπύλαια «αντιφασιστική» συγκέντρωση με κουκούλες, ρόπαλα και μολότωφ, για να αντιδράσουν και πιθανά να δράσουν πάλι εγκληματικά εναντίον των «φασιστών» που θα συγκεντρωθούν με τις οικογένειές τους να τιμήσουν την 22α επέτειο των Ιμίων και τους τρεις νεκρούς Έλληνες αξιωματικούς; 

Μα είναι απόλυτο λογικό σε μια κατακερματισμένη κοινωνία, σε μια εξαθλιωμένη πολιτισμικά Ελλάδα, που κυβερνάται από κάποιους που οι πλείστοι εξ αυτών επικροτούν σιωπηρά και δηλώνουν φανερά ιδεολογικοί συνοδοιπόροι των τρομοκρατών οι διάφοροι «Ρουβίκωνες» να απειλούν και να τρομοκρατούν ανοικτά και άφοβα. Αφού  ακόμη και σε περίπτωση που ο «παλικαράς» που ανάρτησε αυτές τις απειλές συλληφθεί κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, μέχρι να προσαχθεί στην ΓΑΔΑ θα έχουν πέσει τα τηλεφωνήματα από τους διάφορους κυρίους Λάμπρου του υπουργείου δικαιοσύνης και θα αφεθεί ελεύθερος.

Εμείς πάντως έχουμε να επισημάνουμε τόσο σε αυτόν τον «λεβέντη» όσο και στους συντρόφους του που δρουν με γνώμονα πάντα την αριθμητική τους υπεροχή, ότι κάποια στιγμή δεν θα είναι τόσο τυχεροί και μπορεί να επιλέξουν στόχους οι οποίοι θα ξέρουν και θα μπορούν αμυνθούν για να υπερασπίσουν τους εαυτούς και τις οικογένειες τους και τότε θα βρεθούν σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Και φυσικά θα ξαναρχίσουν τους οδυρμούς για «φασιστική» βία και τις επικλήσεις στην δικαιοσύνη και τους νόμους της Πολιτείας την οποία κατά βάση απορρίπτουν προκειμένου να τους παρηγορήσει.