ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ(ΣΥΡΙΖΑ Α΄ – ΣΥΡΙΖΑ Β΄)

Αποστομωτική απάντηση, που συνοψίζεται στο «Καλύτερα με τους Χρυσαυγίτες, παρά με τον άθεο Τσίπρα!», έδωσε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος στα σαχλοκούδουνα του αμερικανοκομμουνισμού που τον έβαλαν στο στόχαστρο, ήτοι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (Λαφαζαναίους):

Αγαπητά μου Παιδιά,

         Με πολύ μεγάλη έκπληξη ανέγνωσα

  1. την Ανακοίνωσή σας με τίτλο « Η ΛΑΕ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΆΡΙΑ» Αμβροσίου» (βλ. φ. της 23ης Ιανουαρίου της τοπικής μας Εφημερίδος «ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας», καθώς επίσης και
  2. την «αιχμηρή» Ανακοίνωση της «Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας» (βλ. φ. της 24ης Ιανουαρίου της τοπικής μας Εφημερίδος «ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας».

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας τονίσω, ότι δεν είναι ευγενικό εκ μέρους σας να εκδίδετε μια Ανακοίνωση, που αναφέρεται επικριτικά σε κάποιο πρόσωπο, και να μη κοινοποιείτε την Ανακοίνωση αυτή στο θιγόμενο πρόσωπο!

‘Επειτα γιατί αγνοείτε, ότι η Πρόσκλησίς μου για την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας απευθυνόταν και πρός τους Εκπροσώπους όλων των Πολιτικών Κομμάτων;  Γιατί διχάζετε τον Ελληνικό Λαό; Στην Σύσκεψη πολύ πρόθυμα προσήλθεν ο Βουλευτής κ. Νικ. Νικολόπουλος. Θα μετείχε και στην Συνάντηση της Φανερωμένης, αλλά με Πούλμαν μετέβη στη Θεσσαλονίκη.  Στη Συγκέντρωση της Φανερωμένης οικειοθελώς προσήλθαν δύο Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι κ. Παναγιώταρος καί Λαγός, επίσης δε καί ο Δικηγόρος, τ. Βουλευτης, κ. Αρβανίτης. Οι άνθρωποι αυτοί …

Διαβάστε περισσότερα στο http://mkka.blogspot.gr/