ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΥΧΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Μια πολύ περίεργη σύλληψη έγινε τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, από την Αντιτρομοκρατική. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένα «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που βρισκόταν σε κατάστημα στον Λυκαβηττό και αρνείτο να πληρώσει το λογαριασμό γι’ αυτά που είχε παραγγείλει. Το «προσφυγάκι» οδηγήθηκε στο τμήμα των Εξαρχείων, όπου σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν πάνω του 50 ηλεκτρονικοί και ηλεκτρικοί πυροκροτητές, καθώς και πολλές πλαστές ταυτότητες.

Ο συγκεκριμένος εμφανιζόταν ως άστεγος, αλλά διέμενε σε κτίριο υπό κατάληψη από «αλληλέγγυους» αναρχοκομμουνιστές.

Αμέσως μετά δε την σύλληψή του, το γνωστό διαδικτυακό κουκούλι των κόκκινων τρομοκρατών (Indymedia) την ανήγγειλε, προειδοποιώντας προφανώς τα υπόλοιπα ένοπλα συντρόφιανα κρύψουν τα ίχνη τους!

Κατά το παρελθόν, ο νεαρός Αφγανός είχε συλληφθεί για διάφορα μικροαδικήματα. Κατά τις συλλήψεις του, είχε καταγραφεί με διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες, παρουσιάζοντας αντίστοιχα έγγραφα, αλλά κατά έναν λογικώς ανεξήγητο τρόπο αφηνόταν πάντα ελεύθερος – προφανώς με παρέμβαση των συριζαίων προστατών των κόκκινων τρομοκρατών.

Ήδη, έχει σημάνει συναγερμός στην διαβόητη Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον φόβο ν’ αρχίσει να «ξερνάει» ο Αφγανός!