ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ  Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΡΑΙΝΟ»;

 

Ένταση μεταξύ των κυβερνητικών συνεταίρων δημιουργεί ο Δημητράκης Καμμένος, με νέες δηλώσεις του (στις προηγούμενες είχε διαχωρίσει τη θέση του από Ρουβίκωνες, Κουφοντίνες και ΣΙΑ…).

«Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά. Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης. Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;», είπε σήμερα ο σύντροφος Καμμένος, προσθέτοντας (σε προσωπικό τόνο…) πως για ακόμη μια φορά θα πει «όχι» στο όνομα Μακεδονία: «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα»*.

Στον σύντροφο Καμμένο απάντησαν ως εξής «κύκλοι» του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Κι απ’ όλα αυτά προκύπτει το εξής ερώτημα: είναι άραγε στημένος ο καυγάς (για να δείξουν οι ψεκασμένοι στους εναπομείναντες οπαδούς τους ότι δήθεν δεν ταυτίζονται σε όλα με τους συριζαίους…) ή μήπως ο σύντροφος Δημητράκης ετοιμάζει… ηρωική έξοδο και εν συνεχεία προσχώρηση στην νουδούλα;

*Για μια ακόμα φορά θα πει όχι; Γιατί, πότε ξαναείπε όχι ο σύντροφος Δημήτρης Καμμένος; Μήπως δεν ήταν ο ίδιος παρών αλλά κάποιος… σωσίας του και δεν ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μία εκ των οποίων ήταν και «η εύρεση λύσης στα πλαίσια σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες τις χρήσεις» (όπως την περιέγραψε ο mister Tsipras); Να μη μας δουλεύει κιόλας…