ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Υπό το πρίσμα των «δημοκρατικών» πεποιθήσεων και βάσει της αρχής της «πολυφωνίας» και της «ελεύθερης» διακίνησης των ιδεών τα απομεινάρια των Στάλιν, Τσαουσέσκου και Πόλ Πότ  του δημοτικού συμβουλίου της Χίου, χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα τα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος  που προτίθενται να επισκεφθούν τη Χίο τις 31 Ιανουαρίου 2018 και να οργανώσουν εκδήλωση για το κολοσσιαίο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με τον τίτλο «Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής». Ένα κολοσσιαίο πρόβλημα το οποίο πλέον έχει κατακερματίσει τις τοπικές κοινωνίες των παραμεθόριων νήσων και έχει θέσει την καθημερινότητα των κατοίκων τους σε οξύ κίνδυνο. Πέραν του πολιτισμικού και φυλετικού κινδύνου που επιφέρει η αθρόα λαθρομετανάστευση στα νησιά, πέραν της αύξησης της εγκληματικότητας και της διατάραξης της ζωής των κατοίκων, επιφέρει και τεράστιες ζημιές στις τοπικές οικονομίες με την παράλυση του τουρισμού και του εμπορίου.

Αφού λοιπόν η συντεταγμένη Πολιτεία δηλώνει αδιαφορία και ανικανότητα να επιλύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα, που η ίδια δημιούργησε χάριν τις υλοποίησης των φαιδρών και ανεύθυνων ιδεοληψιών της τέως υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής κυρίας Χριστοδουλοπούλου, καθώς και του διαδόχου της κυρίου Μουζάλα, αφού οι διάφορες προοδευτικές και αριστερές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χίου  που βεβαίως εμφορούνται από τις ισοπεδωτικές  «αξιακές» ιδέες της πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας, στρέφουν την πλάτη στους συμπολίτες τους για ν’ αγκαλιάσουν τους τριτοκοσμικούς εισβολείς, αφού η αγανάκτηση των κατοίκων της Χίου έχει πλέον φθάσει στο απροχώρητο για τον κρατικό εμπαιγμό και την εγκατάλειψη, μια διαφορετική άποψη και προοπτική πιθανά να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα που πλέον έχει εξελιχθεί σε μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας. Βάσει του Συντάγματος η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός, πόσο μάλλον μιας κοινοβουλευτικής πολιτικής παράταξης όπως η Χρυσή Αυγή. Για τους Μαρξιστές όμως εθνομηδενιστές και ανθέλληνες κάθε διαφορετική άποψη πρέπει να φιμωθεί. Ποιοι είναι λοιπόν οι πραγματικοί Φασίστες με την έννοια που αποδίδουν στον όρο, όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί και υπέρμαχοι μιας επιλεκτικής ελευθερίας;;; Οι Χρυσαυγίτες που θα έρθουν στην Χίο να μιλήσουν για τα προβλήματα του Λαού και να προτείνουν λύσεις ή όλοι αυτοί που είτε λόγω των συμπλεγματικών ιδεοληψιών τους, είτε για ωφελιμιστικούς λόγους μέσω των διαφόρων ΜΚΟ, έχουν θέσει την Χιακή κοινωνία σε μια άθλια ομηρεία;;;

Όπως αναφέρει και το μέλος του συνδέσμου Μαρξιστικών σπουδών και εκπαιδευτικός κύριος Μάρκος Σκούφαλος, επικεφαλής της δημοτικής οργάνωσης Λαϊκή (που τον βρήκε αλήθεια τον Λαό;;;) Συσπείρωσης  «δεν είναι τυχαίο ότι οι φασίστες έρχονται στο νησί. Έχουν μυριστεί ψητό, γνωρίζουν ότι ο λύκος χαίρεται στη αναμπουμπούλα κι έχουν μυριστεί και μια στροφή μέσα στην κοινωνία της Χίου. Όταν μια κοινωνία δεν βλέπει μικρά παιδιά μέσα στην λάσπη, μεγάλους ανθρώπους μέσα στο κρύο και δεν ενδιαφέρεται τίποτα άλλο παρά για τον εαυτό της και μόνο κι έχει αφήσει τον πλησίον, είναι ό,τι πρέπει για να θερίσει ο φασισμός».

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι ο εν λόγω κύριος απαντάει με τη συνήθη υπερφίαλη και κενή ουσιαστικού περιεχομένου Μαρξιστική διαλεκτική επικεντρωμένος σε «έπεα πτερόεντα», μέσω κροκοδείλιων σπαραγμών και κούφιων ανθρωπιστικών λυγμών, φυσικά χωρίς ποτέ να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις επί ενός αντικειμενικά κρισίμου προβλήματος.

Ας μάθει λοιπόν ο κύριος Σκούφαλος ότι ο κάθε Χιώτης βλέπει πρώτα τα δικά του παιδιά και αγωνίζεται μέσα σε τραγικά δύσκολους οικονομικούς καιρούς να τους προσφέρει τα απαραίτητα, ο κάθε Χιώτης φροντίζει πρωτίστως να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και εξασφάλισης για εκείνον και την οικογένεια του και όχι για τον κάθε απρόσκλητο τριτοκοσμικό.

Ναι είναι τραγικό που κάποιοι από αυτούς (διότι δεν είναι όλοι) βίωσαν πόλεμο, θάνατο, εξαθλίωση και ξεριζωμό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση και με τις ευλογίες κανενός κυρίου Σκούφαλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους επιτραπεί να εξαθλιώσουν και να κατακερματίσουν και τις δικές μας κοινωνίες, στο όνομα της όποιας  αλληλεγγύης. Εν κατακλείδι αν ο κύριος Σκούφαλος κόπτεται τόσο πολύ για τις συνθήκες διαβίωσης όλων αυτών που φορτώθηκαν στην Χίο, ας τους πάρει στο σπίτι του. Και αυτός και οι ιδεολογικοί του σύντροφοι.

Τέλος αυτό που είναι μείζονος σημασίας είναι το γεγονός του ότι οι «Ναζιστές» Χρυσαυγίτες θα έρθουν στο νησί για να μιλήσουν και να προτείνουν όχι για να επιβάλουν και βάσει αυτών οι Πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν. Αντιθέτως ο υπέρμαχος της «ελευθερίας» κύριος Σκούφαλος και οι όμοιοι του προσπαθούν να εμποδίσουν και να φιμώσουν.