ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Είναι τόσο στημένη η δήθεν «διαφωνία» του αποκόμματος Καμμένου για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, που ούτε καν για μάτια του κόσμου (και για να δημιουργήσουν… σασπένς) δε λένε οι ψεκασμένοι ότι εν ανάγκη θα ρίξουν και την κυβέρνηση. Προφανώς, φοβούνται μήπως τα συνεταιράκια τους, τους πάρουν στα σοβαρά και τους διώξουν από τις πολυπόθητες καρέκλες της εξουσίας.

Έτσι, την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει εξαιτίας των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ:

«Ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι σέβεται τον Νίκο Κοτζιά, στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, σας διαβεβαιώνω ότι περίπτωση δεδηλωμένης δεν υπάρχει και το έχει πει σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Σας λέω κατηγορηματικά, χωρίς να μασάω τα λόγια μου, ότι η κυβέρνηση να πέσει από τους ΑΝΕΛ για αυτό το θέμα δεν υπάρχει περίπτωση».

Αφελής απορία: αν δεν αξίζει να πέσει μια κυβέρνηση για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, πότε αξίζει να πέσει; Όταν προδώσει ολόκληρη τη χώρα;