ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΤΟ… ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν με την αντίδραση του «συνταγματικού τόξου» για την Χρυσή Αυγή, δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα!

Στις 31 Ιανουαρίου, λοιπόν, θα επισκεφθούν την Χίο ο βουλευτής Γ. Λαγός και ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, για να μιλήσουν σε πολιτική εκδήλωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Το θέμα αυτό έφερε στο… δημοτικό συμβούλιο της Χίου μια σύμβουλος της δημοτικής παράταξης των μνημονιακών δωσιλόγων του ΣΥΡΙΖΑ «Χιακή Συμπολιτεία», μ’ ένα έτοιμο σχέδιο… ψηφίσματος (!!!) κατά της εκδήλωσης.

Και το αποτελούμενο απ’ όλες τις πλευρές του «συνταγματικού τόξου» δημοτικό συμβούλιο, το υιοθέτησε ΟΜΟΦΩΝΑ, χωρίς να διατυπωθεί ούτε μία διαφωνία. Ιδού το κείμενο που συνέταξαν αυτοί που έχουν μετατρέψει (και) την Χίο σ’ ένα απέραντο hotspot και το οποίο αποδέχθηκαν όλοι, από ψοφοδεξιά μέχρι κουκουέδικη ακροαριστερά:

«Η παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης αποτελεί ύψιστη πρόκληση στα δημοκρατικά ήθη του νησιού και ο Δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει απαθής. Τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στη Χίο. Η Χίος της εθνικής αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας».

Αυτή είναι η… «δημοκρατία» των υπευθύνων της δυστυχίας του λαού της Χίου, ο οποίος καλείται να τους δώσει την πρέπουσα απάντηση, με μαζική παρουσία στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ): Σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης παίρνουν θέση δημοτικά συμβούλια για πολιτικές εκδηλώσεις νομίμων κομμάτων; Μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!