ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων τα συντρόφια του μαφιοζοκομμουνιστικού χώρου είχαν χτυπήσει ΕΦΤΑ υποκαταστήματα συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ-μάρκετ (Market In), επισημαίνοντας πως επρόκειτο για μια καθαρά μαφιόζικη επίθεση, προφανώς γιατί η ιδιοκτησία της αλυσίδας δεν κατέβαλλε τον οβολό της στο «επαναστατικό ταμείο». Είχε προηγηθεί «ειρηνική παρέμβαση» των συντρόφων του «Ρουβίκωνα», που είχαν μπει σε υποκαταστήματα της εταιρείας σε Πετράλωνα και Πατησίων, μοιράζοντας φυλλάδια στους πελάτες, στα οποία κατήγγειλαν «εργασιακό μεσαίωνα». Προφανώς, εκείνη η «παρέμβαση» ήταν προειδοποιητική, με το «μήνυμα»: «δώσε μας το ποσό που σου έχουμε κόψει ταρίφα, γιατί θα σου κάνουμε ζημιά».

Σήμερα τα ξημερώματα, μεταξύ 02:00 και 03:00, έγιναν νέα χτυπήματα και πάλι σε ΕΦΤΑ υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας (σε Γαλάτσι, Νίκαια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Αγίους Αναργύρους, Καισαριανή και Χαλάνδρι), με τις συμμορίες των εκβιαστών να σπάζουν τα τζάμια στις προσόψεις των υποκαταστημάτων.

Όπως φαίνεται, η ιδιοκτησία της συγκεκριμένης αλυσίδας δεν πήρε στα σοβαρά τις προηγούμενες επιθέσεις των μαφιοζοκομμουνιστών και δεν τους έστειλε τα λεφτά που απαιτούσαν για να του πουλήσουν «προστασία»!

Αυτοί είναι οι «ιδεολόγοι» και «κοινωνικοί αγωνιστές», που τάχατες αγωνίζονται «για μια καλύτερη κοινωνία»: κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και συμμορίες εκβιαστών, με ιδεολογικό μανδύα!

(ΥΓ) 1: Σε όλες τις αλυσίδες των σούπερ-μάρκετ επικρατούν, πάνω-κάτω, οι ίδιες συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για τους εργαζομένους – με τις σχετικές καταγγελίες να πέφτουν βροχή (μια απλή αναζήτηση για κάθε αλυσίδα στο google θα σας πείσει για του λόγου το αληθές). Για ποιον άλλον λόγο εκτός από την μη συμμόρφωση της ιδιοκτησίας της στον εκβιασμό, επιμένουν τα συντρόφια να χτυπούν μόνο την συγκεκριμένη αλυσίδα;

(ΥΓ) 2: Άπειρες καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, μισθούς πείνας, απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις, κ.τ.λ., έχουν γίνει για τα «κόκκινα» Public, του συντρόφου Γερμανού (ή μήπως του ΚΚΕ;). Γιατί άραγε οι… φίλοι του εργάτη «κοινωνικοί αγωνιστές» δεν κάνουν κι εκεί καμμιά «παρέμβαση», έστω και ειρηνική, με μοίρασμα φυλλαδίων στους πελάτες; Και για να μην παρεξηγούμεθα, δεν τους προτρέπουμε να κάνουν, αλλά αναρωτιόμαστε γιατί με τόσες και τόσες καταγγελίες έχουν τα Public στο απυρόβλητο…