ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Σε μια χρονική περίοδο την οποία διακρίνει η ρευστότητα του διεθνούς περιβάλλοντος και η επαναχάραξη των συμμαχιών, η συνειδητή επιλογή της ελληνόφωνης αριστεράς να συνεχίσει σε πολλαπλάσιο μάλιστα βαθμό το καταστροφικό έργο των μνημονιακών, φιλελεύθερων προκατόχων της συμβάλλοντας καίρια στο να παραμείνει η Ελλάς κράτος οικονομικά κατεχόμενο, ωχριά μπροστά στον υπερβάλλοντα ζήλο να προχωρήσει σε έναν επαίσχυντο, ιστορικά απαράδεκτο και εθνικά αυτοκτονικό συμβιβασμό δια του οποίου επισημοποιείται εκείνο που άπαντες αποκρύπτουν και για το οποίο ξεκάθαρα προειδοποιούσε από μακρού χρόνου η Χρυσή Αυγή: από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των υποδομών της εθνικής οικονομίας, το «δημοκρατικό» τόξο προχωρά στο ξεπούλημα της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Εθνικής μας Ταυτότητας και επακόλουθα στην μελλοντική παραχώρηση εθνικών εδαφών!

Ο υπερβάλλων ζήλος της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αφορά φυσικά το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Το οποίο άξαφνα ανακινήθηκε, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για σημαντικό παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυσή του. Είδε μήπως ο πρωθυπουργός κάποιο όραμα και τοποθετήθηκε αναλόγως ή μήπως τον διαβεβαίωσε ο υπουργός του των Εξωτερικών πως διάφορες παράμετροι συντείνουν στη δυνατότητα λύσης του ζητήματος κατά τρόπο εθνικά ωφέλιμο; Τίποτε από τα δύο δεν συνέβη. Εκείνο που πραγματικά λαμβάνει χώρα είναι η συμμόρφωση της κυβέρνησης της αριστεράς με τις επιταγές της Ουάσιγκτον, για την οποία η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελεί αναγκαία συνθήκη υλοποίησης της εξωτερικής της πολιτικής στα Βαλκάνια και δη εις ότι αφορά την διαμόρφωση της πολιτικής της έναντι της Ρωσίας.

Είναι όμως μόνον η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εκείνη η οποία συμμορφώνεται πιστά και υπάκουα στην αμερικανική απαίτηση για συμβιβασμό με τα Σκόπια; Η απάντηση είναι σαφώς αρνητική. Είναι το σύνολο του πολιτικού συστήματος που συντάσσεται με την αμερικανικής έμπνευσης ρητορική της «ευκαιρίας επίλυσης», με μοναδική φωνή αντίδρασης το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Επί της ανακίνησης του ζητήματος και των παραμυθιών περί «ευκαιρίας», η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος της ΝΔ, υπήρξε κωμική: δεν τάσσεται κατά της εθνικής μειοδοσίας (διότι εθνική μειοδοσία συνιστά η από ελληνικής πλευράς αποδοχή να περιέχει η ονομασία του σκοπιανικού κρατιδίου τον όρο Μακεδονία) και απαιτεί από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ όχι να μην διαπραγματεύεται εθνικά επιζήμιο συμβιβασμό αλλά να το πράξει υπό καθεστώς σύμπνοιας μεταξύ των εταίρων του κυβερνητικού συνασπισμού!

Υπό αυτό το πρίσμα, η ΝΔ της οποίας πάγια και διακηρυγμένη θέση είναι να περιέχεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία του ψευδοκράτους των Σκοπίων ως «γεωγραφικός προσδιορισμός», επέτρεψε για ψηφοθηρικούς λόγους στους βουλευτές της από τη Βόρεια Ελλάδα να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την 21η Ιανουαρίου 2018, σε ένα συλλαλητήριο όπου περί τους 300.000 Έλληνες βροντοφώναξαν πως η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους σκοπιανούς συνιστά εθνική προδοσία! Με απλά λόγια, οι βουλευτές της ΝΔ που παραβρέθηκαν ως φαιδροί πολιτικάντηδες στο συλλαλητήριο, κινήθηκαν εκτός κομματικής γραμμής με εντολή της ίδιας τους της ηγεσίας! Καμαρώστε λοιπόν, την βαθιά υποκρισία της ψοφοδεούς και πάντοτε πατριδοκάπηλης ΝΔ, της οποίας η ηγεσία είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τη λαοθάλασσα του ξεσπάσματος της Εθνικής Οργής κατά εκείνων που μεθοδεύουν παραχώρηση του ονόματος ως «αντικυβερνητική διαδήλωση»!

Προτού τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της ΝΔ χαρακτηρίσουν τα ανωτέρω ως «ακροδεξιές και φασιστικές» φαιδρότητες, παραθέτουμε όσα γράφει σε κείμενό του ο γνωστός αρθρογράφος της «Καθημερινής», Στέφανος Κασιμάτης, ο οποίος ούτε ως ακροδεξιός ούτε ως φασίστας δύναται να λογισθεί:

«Ενώ αυτά συμβαίνουν στο βάθος της υπόθεσης, η ειρωνεία είναι ότι στην επιφάνεια έχουμε μία από τις σπάνιες φορές που όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου τυπικά συμφωνούν επί του Μακεδονικού – ακόμη και το ΚΚΕ, που δεν το λες και δημοκρατικό. «Εάν χρησιμοποιηθεί ο όρος “Μακεδονία” στην ονομασία της γειτονικής δημοκρατίας», είπε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, «θα πρέπει να έχει αυστηρά γεωγραφικό προσδιορισμό και θα πρέπει ταυτόχρονα να δοθεί βάρος σε εγγυήσεις, σε προϋποθέσεις για μια λύση που θα βρίσκεται μακριά από αλυτρωτισμούς […] μακριά από αλλαγές συνόρων», για να συμπληρώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Επί της ουσίας, η θέση του ΚΚΕ δεν διαφέρει από τις θέσεις της Ν.Δ. ή του αβάπτιστου της Φώφης. Όλοι –κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πλην Χρυσής Αυγής– θέλουν σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις και τέλος στον αλυτρωτισμό. Η μόνη διαφορά είναι κατά το ύφος, διότι η θέση του ΚΚΕ είναι σαφέστερη: τολμάει να αναφέρεται ρητώς στην ονομασία «Μακεδονία», ενώ τα άλλα κόμματα μιλούν αορίστως για σύνθετη ονομασία».

Στο δια ταύτα, καθίσταται σαφές και ξεκάθαρο το γεγονός ότι η επικείμενη εθνική προδοσία φέρει την υπογραφή του συνόλου των δυνάμεων του «δημοκρατικού» τόξου καθώς παρά τις δήθεν πατριωτικές κορώνες θα επικυρώνονταν και από μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιας και όπως προείπαμε, συνιστά απαίτηση των Αμερικανών εντολέων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο όμως, αναδεικνύεται κατά τις κρίσιμες αυτές στιγμές η αναγκαιότητα της επιστροφής του Λαού μας στις ρίζες του, στην προάσπιση της εθνικής του ταυτότητας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού του. Η αναγκαιότητα δηλαδή της στροφής στον Ελληνικό Εθνικισμό ως της ικανής και αναγκαίας συνθήκης διατήρησης της Ελληνικότητάς μας. Σε έναν Ελληνικό Εθνικισμό καθάριο και αυθεντικό, απαλλαγμένο από πατριδοκάπηλους και μωροφιλόδοξα αποπαίδια του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που όλως «τυχαίως» βρίσκουν πάντοτε βήμα και μια θερμή αγκαλιά στα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής. Σε έναν Ελληνικό Εθνικισμό που διαχρονικά αγωνίζεται έναντι οιουδήποτε κόστους και θυσίας για την Πατρίδα και το Λαό.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η απάντηση στους ξένους επικυρίαρχους και στους εγχώριους υποτακτικούς τους και αυτός ο Εθνικισμός εκφράζεται μονάχα από τη Χρυσή Αυγή. Με δύο αδέρφια μας νεκρά από τις σφαίρες παρακρατικών, με τον Αρχηγό, βουλευτές και στελέχη της πολιτικά και μόνο διωκόμενους, με πλήθος απαγορεύσεων και αποκλεισμών κατά ωμή παραβίαση των συνταγματικών κανόνων που μέχρι σήμερα καμία άλλη πολιτική δύναμη δεν έχει γνωρίσει, τούτο τίθεται πέραν πάσης αμφισβήτησης, όσο κι αν κάποιες γραφικές μαϊμούδες επιχειρούν απεγνωσμένα να πείσουν από τηλεοράσεως για τους δήθεν εθνικούς τους αγώνες και τις τάχα πατριωτικές τους ευαισθησίες.

ΥΓ. Την ώρα που η μητροπολιτική Ελλάς σείεται από τον εθνικιστικό άνεμο που φέρνει το 80% του Ελληνικού Λαού να συντάσσεται με τη θέση της Χρυσής Αυγής στο Μακεδονικό, στο νοτιότερο άκρο της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, στην Κύπρο μας, οι αγωνιστές του ΕΛΑΜ και ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου μάχονται για να ακουσθεί στεντόρεια η ελληνική φωνή της μαρτυρικής μεγαλονήσου. Νίκη του ΕΛΑΜ είναι νίκη της Χρυσής Αυγής και κατά συνέπεια Νίκη του ενιαίου, μαχόμενου Ελληνικού Εθνικισμού και του Μεγάλου μας Έθνους!

Πηγή: Αντεπίθεση