ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ

Είπε και ελάλησε ο «κομμουνιστής» και «ταξικός αποστάτης» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται…) Κατρούγκαλος: η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς είναι… «πατριωτική λύση» κι όποιος είναι αντίθετος σ’ αυτήν είναι «ακραίος εθνικιστής».

Μάλιστα, μέσα στη φούρια του να μοιράσει τον τίτλο του «ακραίου εθνικιστή» παραλίγο να συμπεριλάβει και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το… διόρθωσε άμεσα: «Αυτά είναι ακραία που τα ακούω από την Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους… συγγνώμη την Ένωση Κεντρώων ήθελα να πω και ορισμένους της ΝΔ…».

Διευκρίνισε δε, πως, αν και οι ψεκασμένοι έχουν… «διαφοροποιημένη θέση για το ζήτημα», «ο κ. Πάνος Καμμένος έχει εκφράσει την πλήρη εμπιστοσύνη του για τις διαπραγματευτικές προσπάθειες του κ. Κοτζιά», άρα η «διαφοροποίησή» τους είναι παραμύθι κυρά μου για λόγους πολιτικής επιβίωσης (κατόπιν αδείας των υπερατλαντικών αφεντικών τους και των κομμουνιστών επιβητόρων τους), άρα… δεν πιάνεται!