ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

«Η Χρυσή Αυγή, το πιστό μαντρόσκυλο της ντόπιας πλουτοκρατίας που είναι πολιτικά «αδελφοποιημένο» με τη ναζιστική σαπίλα του ντουνιά, χρησιμοποιεί την υπόθεση του ονόματος της Μακεδονίας αποκλειστικά για εκλογικά οφέλη. Βάζει στο στόχαστρο το λαό της ΠΓΔΜ, την ίδια ώρα που κάνει πλάτες στο ΝΑΤΟ και στους ιμπεριαλιστές».

Το παραπάνω συμπέρασμα κομμουνιστικής… σοφίας, αλιεύσαμε σε παρακομματική χαβούζα των δισεκατομμυριούχων σπαγκοραμμένων του Περισσού.

Βέβαια, αυτό το «αποκλειστικά για εκλογικά οφέλη», δεν έχει κανένα νόημα να το απαντήσουμε, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως το 1991 που έριξε η Χρυσή Αυγή το σύνθημα «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας» δεν είχε εκλογικά οφέλη, καθότι δεν κατέβαινε στις εκλογές…

Από κει και πέρα, το ποιος «κάνει πλάτες στο ΝΑΤΟ και στους ιμπεριαλιστές» γίνεται φανερό και στην περίπτωση του ονόματος της Μακεδονίας μας: η Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί στην απόρριψη της «λύσης» στο θέμα του ονόματος, για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ενώ το ΚΚΕ συμφωνεί και θα την υπερψηφίσει στη βουλή.

Δικαίως, λοιπόν, συμπεραίνουμε πως «ΚΚΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!