ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ… ΠΑΤΡΙΩΤΗ! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον «Μακεδονομάχο» νέας εσοδείας Λεβέντη, ο οποίος μας τα’λεγε… αλλιώς πριν από μερικά χρόνια για το όνομα της Μακεδονίας μας, τα είπαμε.

Αλλά…Ο όψιμος «ζητωπατριώτης» δεν πτοήθηκε καθόλου από την αποκάλυψη της κραυγαλέας πολιτικής του απάτης και πήγε στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο – αν και κανένας δεν τον είδε στους δρόμους του αγώνα.

Και για μια ακόμα φορά έδειξε τον κάλπικο πατριωτισμό του, και μάλιστα με το «καλημέρα»!

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, πήγε στην θεία λειτουργία που ετελέσθη στον Άγιο Δημήτριο (προφανώς γιατί κάποιος του σφύριξε ότι θα υπάρχουν κάμερες…). Εκεί όμως ήταν και οι Κρητικοί που είχαν ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο, οι οποίοι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ξεδίπλωσαν μια σημαία και μαζί με ολόκληρο το εκκλησίασμα απήγγειλαν τον εθνικό ύμνο. Εκτός από έναν, που δεν άνοιξε το –λαλίστατο σε άλλες περιπτώσεις- στόμα του, τον Λεβέντη.

Μάλιστα, ο προκλητικός αυτός πολιτικάντης, όχι μόνο δεν απήγγειλε τον εθνικό ύμνο, αλλά κατά τη διάρκεια της απαγγελίας του δεν στεκόταν καν σε θέση προσοχής (είχε την ίδια ακριβώς στάση με τον Τσίπρα κατά την υποδοχή του Ολάντ…) και κουνούσε νευρικά το κεφάλι του πέρα-δώθε, δείγμα της εντονότατης δυσφορίας του για κάθε τι εθνικό!