ΟΤΑΝ ΟΙ 150 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… 4-5 ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ… ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικοινωνιακή καταστροφή υπέστησαν χθες στο συλλαλητήριο οι ψεκασμένοι της κυβέρνησης των προδοτών, μετά το λαϊκό ξέσπασμα κατά του κομμουνιστή Ζουράρι – ο οποίος είχε δηλώσει δημοσίως πως «θα ψηφίζω ότι φέρνει ο Τσίπρας, ακόμα κι αν φέρει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια» κι είχε το θράσος να πάει και στο συλλαλητήριο!

Έτσι, στην προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν το κυνηγητό του βουλευτή του κόμματος (ο αρχηγός του οποίου έχει κατά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν παρακινήσει δημοσίως πολίτες σε λιντσαρίσματα πολιτικών του αντιπάλων), από αγανακτισμένους πατριώτες, οι ομοϊδεάτες του, του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασαν την είδηση με τον εξής καταγέλαστο τρόπο:

«Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο τέως υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, που θέλησε να παραστεί στο συλλαλητήριο για το όνομα της ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ομάδα 4-5 ατόμων τον έβρισαν, τον προπηλάκισαν και στη συνέχεια τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εκεί τον προστάτεψαν άλλοι διαδηλωτές και μπόρεσε να απομακρυνθεί με ασφάλεια».

Βέβαια, τα τοπικά ΜΜΕ δεν μετέδωσαν για «ομάδα 4-5 ατόμων», αλλά για 150 και ανήρτησαν και το βίντεο για του λόγου του αληθές. Οι δε… «διαδηλωτές» που προστάτευσαν τον ψεκασμένο κομμουνιστή, ήταν εμφανέστατα ασφαλίτες και είναι απορίας άξιον πως τα κουκουλοφόρα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους αναγνωρίζουν, καίτοι κάνουνε μπαμ από… χιλιόμετρα!

Συντρόφια, μην το κουράζετε, γιατί γελοιοποιήστε περισσότερο! Κι εσείς ψεκασμένοι, αφήστε τα σάπια κι αν διαφωνείτε πραγματικά με την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!