ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΡΙΖΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εξοργιστική ήταν η στάση όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ, απέναντι στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Αλλά η αποκορύφωση του καθεστωτικού αίσχους, ήταν η στάση της ΣΥΡΙΖΕΡΤ – της οποίας τους κομμουνιστές ινστρούχτορες πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, με ειδικό χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Κανένα κανάλι δεν διέκοψε το πρόγραμμά του, για να δείξει την λαοθάλασσα. Ούτε καν η ΣΥΡΙΖΕΡΤ 3, όπου έξω από την πόρτα τους γινόταν μια λαϊκή συγκέντρωση που είχε να δει ο τόπος για δεκαετίες, κι αυτοί έπαιζαν το «Κυριακή στο χωριό»!!!

Η δε διαδικτυακή ΣΥΡΙΖΕΡΤ είδε… «δεκάδες πολίτες» στο συλλαλητήριο! Δηλαδή, καμμιά… εβδομηνταριά ή ογδονταριά νοματαίους!

Και βέβαια, τίποτα δεν έγινε τυχαία! «Αυτό μας έλειπε τώρα, η ΕΡΤ να δείχνει live τους μακεδονομάχους», έγραφε η φυλλάδα των Ιών, οι «φορείς» της οποίας κάνουνε κουμάντο στην Ελλάδα των Μνημονίων!

Λαϊκή απαίτηση, που θα κάνει πράξη μέσα στο πρώτο 24ωρο η επερχόμενη εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής: να σφραγιστεί η ΣΥΡΙΖΕΡΤ και να απολυθούν (χωρίς αποζημίωση…) όλοι οι ινστρούχτορες! Και να πάνε να δουλέψουνε στα γιαπιά, για να αποκτήσουν… προλεταριακή συνείδηση!