ΖΟΥΡΑΡΙ ΤΡΩΣ, ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ! «ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ» (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμύθια άρχισε να πουλάει ο προκλητικός μπολσεβίκος Ζουράρις, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα ψηφίζει «ότι φέρνει ο Τσίπρας, ακόμα κι αν πρόκειται για την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια» και τόλμησε να εμφανιστεί και στο συλλαλητήριο!

Όπως είπε, «με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε και ο αστυνομικός πίσω μου». Βέβαια, στο βίντεο δε φαίνεται να τον χτυπάει κανείς – ίσως γιατί δεν τον πρόλαβαν…

Από κει και πέρα, αν δεχόταν χτύπημα με καδρόνι στο κεφάλι, σίγουρα θα είχε καταρρεύσει. Εκτός κι αν έκανε λάθος και είπε «καδρόνι», ενώ ήθελε να πει… χαρτόνι.

Όσο για τον αστυνομικό πίσω του, σε ποιος αστυνομικό αναφέρεται; Αφού όλοι αυτοί οι ασφαλίτες που τον φύλαγαν ήταν… διαδηλωτές, σύμφωνα με τα ψευτρόνια του left.gr (αγαπούλα, την κουκούλα!).

Εν συνεχεία, ο ομολογουμένως… ταχύτατος βουλευτής, είπε γι’ αυτούς που του χίμηξαν: «Πιθανολογώ πως ήταν κάτι φασισταριά»… Μήπως ήταν πρώην ψηφοφόροι του;

Συμπέρασμα: Ζουράρι τρως, και ψεύδεσαι και τρως!

(ΥΓ): Επιβεβαιώνοντας δε αυτό που είχε πει («θα ψηφίζω ότι φέρνει ο Τσίπρας»), όταν ρωτήθηκε για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νομοσχεδίων, απάντησε πως δεν διάβαζε συχνά τα νομοσχέδια παρόλα αυτά τα ψήφιζε:

«Δεν διάβαζα συχνά τα νομοσχέδια. Κάποια ήταν 600 σελίδες και είχαμε μόνο 2- 2,5 ώρες. Παρ’ όλα αυτά τα ψήφιζα».

Τα σχόλια δικά σας…