ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ «ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΗΔΕΣ»! ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ… ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ;

Τελικά, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Φάμελλος υπέγραψε υπουργική απόφαση, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου παρά τις ισχυρές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Σημειωτέον, ότι το σχέδιο κατασκευής των διοδίων είχε μπει στο συρτάρι για τρία ολόκληρα χρόνια υπό τον φόβο των λαϊκών αντιδράσεων, αλλά οι χθεσινοί «δενπληρώνηδες» κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ δε χαμπαριάζουν από τέτοια.

Το σχέδιο για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων που εγκρίθηκε προβλέπει επίσης τη μετατροπή του κόμβου Βαρυμπόμπης σε «δαχτυλίδι» καθώς και παρεμβάσεις στους κόμβους Κηφισίας και Καλυφτάκη. Στην πρώτη περίπτωση, της Βαρυμπόμπης, θα κατασκευαστούν δύο μικρότεροι δακτύλιοι για να διευκολύνουν τις συνδέσεις με το τοπικό οδικό δίκτυο. Στον κόμβο Κηφισίας επελέγη η κατασκευή μιας γέφυρας που θα συνδέει την οδό Ιλισίων με το ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης θα γίνουν προπαρασκευαστικές εργασίες στον κόμβο Καλυφτάκη.

Κι αυτό δεν είναι τίποτα. Αυτοί είναι ικανοί να στήσουν διόδια ακόμα κι έξω από την πόρτα κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να μας τα παίρνουν κι όταν μπαινοβγαίνουμε στο σπίτι μας!