ΒΟΥΤΣΗΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΥΛΥΓΙΣΤΟΣ, ΔΕ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ… ΛΑΜΙΑ

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη, έδωσε ο κομμουνιστής Βούτσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μακεδονικό, για το οποίο ο Βούτσης εξέφρασε την αισιοδοξία του – εννοώντας ότι θα δικαιωθούν οι διαχρονικές προδοσίες της αριστεράς, με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Κι όταν ερωτήθηκε εάν ο Πανοκαμμένος υπάρχει πιθανότητα να μετατραπεί σε ένα είδος «Αντώνη Σαμαρά» για τον Τσίπρα, ο π.τ.β. εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο μπούλης είναι… ευλύγιστος και δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει την κυβέρνηση, ούτε αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία, ούτε ακόμα κι αν οι Τούρκοι φτάσουν στη… Λαμία: «ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται, και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς τότε ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και για αυτό ακριβώς δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση».

Γεια σου μπούλη Πανούλη «ευλύγιστε»! Στα τέσσερα, στα τέσσερα!