ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

Η πληροφορία είναι της τελευταίας στιγμής… Σύμφωνα με αυτήν, σκοτεινοί κύκλοι της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης έχουν καταστρώσει σχέδιο διπλής προβοκάτσιας, με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να μην υπάρξει μαζική προσέλευσηστο συλλαλητήριο!

Κατά πρώτον, με συμμορίες αναρχοκομμουνιστών, οι οποίες δεν θα βρίσκονται σε κάποιο σταθερό σημείο, αλλά θα περιφέρονται με μοτοσυκλέτες στους δρόμους που οδηγούν στο συλλαλητήριο, βρίζοντας και προκαλώντας τους προσερχομένους (ειδικά γυναίκες και ηλικιωμένους…), με σκοπό την δημιουργία επεισοδίων σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Και κατά δεύτερον, με αυτοπρόσωπη παρουσία –στο ρόλο του «δολώματος»!- του υπουργοπάνου Καμμένου, συνοδευόμενου από δεκάδες αστυνομικούς αλλά και μπράβους, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου. Ελπίζοντας, ότι ο κόσμος θ’ αρχίσει να τον αποδοκιμάζει, αυτός θα κάνει τις γνωστές χειρονομίες που έκανε και σε αγώνα πόλο, κάποιοι λιγότερο ψύχραιμοι ίσως επιχειρήσουν να του επιτεθούν κιόλας και η αστυνομία να πετάξει μερικά δακρυγόνα.

Αμέσως, τα μιλημένα ΜΜΕ (τα οποία θα έχουν αναφερθεί νωρίτερα σε επεισόδια στα πέριξ με «αντιεξουσιαστές», φτιάχνοντας «κλίμα») θ’ αρχίσουν να μιλάνε για «μεγάλα επεισόδια», «συνθήκες κόλασης», «δακρυγόνα», «συγκρούσεις» και άλλα τέτοια κινδυνολογικά (ρίχνοντας βεβαίως την ευθύνη σε «ακραία στοιχεία»…), για να αποτρέψουν πολλούς –ιδίως οικογενειάρχες- να πάνε στο συλλαλητήριο.

Είναι σίγουρο, πως οποιοδήποτε επεισόδιο, ακόμα και το πιο ασήμαντο (που θα μεγαλοποιηθεί από τα ΜΜΕ…) θα ρίξει νερό στο μύλο των προδοτών, που τρέμουν τη μαζική συμμετοχή του λαού στο συλλαλητήριο! Έλληνες πατριώτες, μην πέσετε στην παγίδα τους και μην «τσιμπήσετε» στις κάθε λογής προκλήσεις!